club enkel mix 2019 banner

meerjaren ledenpas 900x600Beste leden, graag willen we jullie informeren over de meerjaren KNLTB ledenpas. Onderstaande informatie staat ook gepubliceerd op www.knltb.nl

De KNLTB wil samen met de bijna 1.700 tennisverenigingen streven naar een zo duurzaam mogelijk tennisklimaat. Verenigingen worden gestimuleerd te verduurzamen en daar wil de KNLTB zelf ook een bijdrage aan leveren. Om die reden introduceert de bond dit jaar de meerjaren ledenpas: een pas die langer dan één jaar meegaat en waar dus ook geen jaartal meer op staat. De overstap naar de meerjaren ledenpas, die in februari/maart voor alle leden aan de verenigingen wordt geleverd, heeft nog een belangrijke wijziging tot gevolg:

Belangrijkste wijziging voor deelname competities en toernooien

De opvallendste aanpassing ten opzichte van voorgaande ledenpassen is, naast het verdwijnen van het jaartal, het ontbreken van de speelsterktes. Vanaf 2019 geldt dan ook niet de ledenpas, maar het spelersprofiel op MijnKNLTB.nl als bewijs voor het lidmaatschap en jouw speelsterktes. Daarnaast heb je je ledenpas nog steeds nodig voor jouw bondsnummer en identificatie tijdens competities en toernooien.

Heb je al een account op MijnKNLTB.nl? Voordat je gebruik kan maken van deze website moet je eenmalig een account aanmaken. Bekijk hier de uitleg voordat je aan de slag gaat. Bij een volgend bezoek onthoudt de site je logingegevens. Op de website staan al je wedstrijden overzichtelijk bij elkaar, vind je een uitgebreid spelersprofiel met informatie over actuele rating en ranglijstpunten en kan je in jouw favorieten spelers, teams en toernooien terugvinden.

Heb je problemen met het aanmaken van een account, omdat je gegevens niet kloppen? Neem dan contact op met de ledenadministrateur van jouw vereniging zodat hij je gegevens kan wijzigen in de ledenadministratie.

Verder weinig veranderingen

Met de meerjaren ledenpas kan je verder probleemloos inloggen op het digitale KNLTB Afhangbord om een baan te reserveren. Ook is bij een aantal tennisverenigingen de aansturing van de ledverlichting gekoppeld aan het Afhangbord, waardoor leden de verlichting kunnen bedienen met de ledenpas. Hiervoor heeft invoering van de meerjaren ledenpas evenmin gevolgen.

Aan de toegankelijkheid van tennisparken met de ledenpas verandert vooralsnog niks. Hetzelfde geldt voor het gebruik van een kassasysteem.

Tot slot: Deze meerjaren ledenpas is 2 jaar geldig. Wanneer de pas verloopt ontvang je automatisch via jouw vereniging een nieuwe pas. Vergeet dus niet om aan het einde van het seizoen je pas goed te bewaren voor volgend jaar!

Clubkampioenschap Dubbel
26-aug-2019 00:00