club enkel mix 2019 banner

bekerAl bijgekomen van de Clubkampioenschappen Enkel en Mix of spijt dat je deze keer niet hebt meegedaan? Wacht dan niet langer en geef je HIER op voor het Zinderende Zomer Clubdubbeltoernooi van de Dames Dubbel en Heren Dubbel in augustus.

Het dubbelkampioenschap wordt dit jaar gespeeld van 26 augustus t/m 6 september. In week 36 vinden de halve finales plaats en de finales worden gespeeld op vrijdagavond 6 september. Deze avond wordt zomers afgesloten, dus neem je badkleding mee.

Er wordt gespeeld in 3 categorie├źn: A (top), B (gevorderden) en C (beginners en recreanten). Geef je dus snel op in de categorie waarin je denkt het meest thuis te horen. De wedstrijden starten standaard om 19.00u.
We hebben wederom de mogelijkheid om eerder te beginnen, namelijk vanaf 17.45u. Als dit niet uitkomt, kun je deze tijden als verhindering opgeven (deze worden niet als verhindering meegeteld).

Dit jaar wordt er een super tie-break (tot 10) gespeeld bij een gelijke stand in de poule fase! Voor meer informatie over het toernooi, klik HIER voor het wedstrijdreglement of klik rechts voor het overzicht van het toernooi.

Hopelijk tot ziens in augustus!
Hele fijne vakantie,

Namens de Toernooicommissie van LTC Keenenburg