Club dubbel 2017

Leuk dat je lid wilt worden van LTC Keenenburg in Schipluiden! We heten je graag welkom bij onze gezellige tennisvereniging.

Je kunt je op twee manieren aanmelden:

ONLINE inschrijven
Klik HIER voor het inschrijfformulier.

Let op: je dient een digitale pasfoto mee te sturen met het inschrijfformulier.

Per POST
Klik HIER om het inschrijfformulier te downloaden. Stuur het formulier samen met een pasfoto op naar de ledenadministratie.

SOORTEN LIDMAATSCHAP EN PRIJZEN

contributie  inschrijfgeld
senioren vanaf 21 jaar € 177,- € 25,-
senioren vanaf 18 jaar € 160,- € 25,- per 01-jan. nog geen 21 jaar
jeugd vanaf 12 jaar € 75,-   per 01-jan. nog geen 18 jaar
jeugd 3 t/m 11 jaar € 35,-   per 01-jan. nog geen 12 jaar

daglidmaatschap* € 130,- € 20,-
zomer lidmaatschap** € 136,- € 20,- geldig in juni-juli-augustus
niet spelend lid*** € 20,-
gastlid i.v.m. les**** € 80,-

*       Voor een daglidmaatschap geldt: van ma t/m vr van 9.00 tot 18.00 uur, behalve op woensdagmiddag want dan zijn de banen alleen voor de jeugd.
**     Voor een zomer lidmaatschap geldt: in juni, juli en augustus kun je gebruik maken van de banen bij LTC Keenenburg. Je krijgt een speciaal pasje dat voor 3 maanden is geactiveerd.
***    Niet-spelende leden  zijn bv leden die door een blessure niet actief kunnen spelen. Zij mogen 4 x per jaar de banen gebruiken en blijven op de hoogte van de activiteiten van de vereniging. Als ze weer gewoon lid worden wordt de € 20,- verrekend.
****  Gastleden zijn spelers die alleen de banen gebruiken vanwege tennisles. De exacte voorwaarden zijn bekend bij de tennissschool.

Gedurende het jaar lid worden
Bij aanvang van het lidmaatschap na 1 juli → 60% van de bedragen
Bij aanvang van het lidmaatschap na 1 aug → 40% van de bedragen
Bij aanvang van het lidmaatschap na 1 sept → 25% van de bedragen

Proeflidmaatschappen
Wil je eerst eens kijken of tennis wel echt iets voor jou is en of onze vereniging bij je past? Dan bieden we bij LTC Keenenburg de mogelijkheid om eenmalig een proeflidmaatschap van een maand af te sluiten. Voorwaarde is dat je niet eerder lid bent geweest van LTC Keenenburg. Als je na die maand besluit lid te worden, hoeft geen inschrijfgeld betaald te worden.
Senioren vanaf 18 jaar   €  43,-    1 maand
Jeugd                            €  20,-    1 maand

Tennis seizoen
Het tennis seizoen bij LTC Keenenburg loopt van 1 april t/m 31 maart. Door onze all-weather banen kan er het hele jaar door getennist worden.

Nieuwe pasfoto nodig op het KNLTB pasje/afhangbord of een andere wijziging doorgeven?
Heb je een pasfoto op je KNLTB pasje staan die aan vervanging toe is? Stuur dan een (scan van een) nieuwe pasfoto met naam via E-mail of de gewone brievenbus naar de ledenadministratie.De nieuwe pasfoto of een andere wijziging graag voor 1 december doorgeven.

Blessures
In geval van blessures opgelopen tussen 1 januari voorafgaand aan het seizoen, maar vóór 1 april van het betreffende seizoen wordt na melding vóór 1 april, € 25 in rekening gebracht. Indien niet vóór 1 april van het betreffende seizoen is opgezegd, bent u het volledige contributiebedrag verschuldigd. Blessureleed gedurende het seizoen leidt niet tot restitutie van contributiegelden.

Bardienst
Onze vereniging draait geheel op de enthousiaste inzet van vele vrijwilligers. Daarom vragen wij van elk lid om gedurende het seizoen twee bardienst(en) te draaien tenzij er (voldoende) andere taken worden vervuld binnen de vereniging. Als een lid halverwege het seizoen lid wordt is de bardienst moeilijk in te passen (omdat alles dan al ingevuld is), dus een nieuw lid heeft het eerste jaar geen bardienst.

LTC Keenenburg
Bankrekening nr. NL71RABO0358244803

Heb je nog vragen? Neem contact op met de ledenadministratie (via knop CONTACT)

LIDMAATSCHAP OPZEGGEN
Natuurlijk vinden we het erg jammer als je besluit geen lid meer te willen zijn van LTC Keenenburg. U dient voor 1 januari op te zeggen door een bericht te sturen  naar de ledenadministratie. U krijgt hier altijd een bevestiging van; dus zorg dat de ledenadministratie een bevestigingsbericht terug kan sturen.

Kind Ouder Toernooi
24-sept-2017 12:00