club enkel mix 2019 banner

kerstdinerSpeciaal voor leden en hun introduces organiseert LTC Keenenburg op dinsdag 19 december 2017 het LTC-gala-kerstdiner in Italiaanse sferen.
Wegens het grote succes van vorig jaar hebben we   Veronique Sodano wederom bereid gevonden om dit kerstgala diner te verzorgen!

Veronique Sodano, een cabaretière en zangeres uit Den Haag met Italiaanse roots, kookt deze avond voor ons en laat ons tussen de gangen door genieten van een mix van muziek en cabaret.

Voor dit kerstdiner geldt een speciale ledenprijs van €45, - euro, inclusief een uitgekiend wijnarragement . Introducés betalen €55, - euro, inclusief wijnarragement.
Als je niet van wijn houdt dan zijn de prijzen respectievelijk €40,- euro voor leden en €50,- euro voor introduces.

Een 4 gangen diner met bijpassende wijnen en een theatervoorstelling,
voor €45, euro! Dat kan alleen bij LTC Keenenburg

Het is een galadiner, dus komt allen in gepaste feestkleding.
Wij zorgen voor mooie gedekte tafels en een clubhuis in kerstsfeer.
De avond begint om 19.00 uur.
Vanaf 18.30 uur is de inloop en ontvangst met een kerst aperatief kerstdiner2016 1

Een plaatsje reserveren aan deze unieke kersttafel kan door je aan te melden via deze website, klik rechts in de kalender op deze activiteit en daarna op de knop 'Inschrijven'
P.s. Op het formulier kan je aangeven of je vegetarisch bent.

Graag voor iedere deelnemer een APARTE inschrijving, Je inschrijving is definitief als je geld is overgemaakt op rekeningnummer:
NL33INGB0004414672
T.n.v. S. Grooters; onder vermelding van kerst galadiner

Bij minimaal 20 deelnemers zal het doorgaan. Maximale aantal deelnemers is 50, daarna kom je automatisch op de reservelijst.

Sluitingsdatum voor het inschrijven is 12 december 2017

kerstgala2016 2