De gezelligste tennisvereniging van Schipluiden

club enkel mix 2019 banner

Zoals sommigen van jullie al weten hebben Karel en Rieuwert besloten om per oktober en na het afronden van hun huidige cursussen, te stoppen met lesgeven bij LTC Keenenburg. Karel gaat een opleiding volgen en wil meer tijd besteden aan zijn gezin. Rieuwert kan het lesgeven niet meer combineren met zijn studie. Zowel Karel en Rieuwert als de tennisschool vinden het erg jammer, maar wij hebben begrip voor hun besluit.
De afgelopen periode zijn wij druk geweest met het zoeken naar geschikte vervangers, en met succes. Vanaf volgende week zullen Egi en Daniek het trainersteam van &Tennis Academy gaan versterken. Beide trainers zijn erg enthousiast om te gaan starten en kijken er naar uit om jullie op de baan te ontmoeten. Hieronder stellen ze zich alvast kort aan jullie voor. 

Daniek

 

 

Daniek Schuurman 

Hoi allemaal, mijn naam is Daniek en ik ben 20 jaar oud.

Ik beschik over mijn KNLTB trainerslicentie en heb onder meer de applicatie Tenniskids. Enige tijd geleden heb ik mijn eigen bedrijfje opgericht en ik wil fulltime tennisles geven. Ik tennis zelf al 17 jaar met heel veel plezier en wil graag dit plezier over brengen naar jullie.

Zelf ben ik momenteel categorie 4-speelster. Ik heb de ambitie om door te groeien naar categorie 2. Ik hoop dat we samen een leuke tijd tegemoet gaan en dat jullie er net zo veel zin in hebben als ik.

 

 

 

 

 

 

 

Egi

 

Egidijus Morkevicius

Hi, my name is Egi and I'm from Lithuania. I'm 23 years old.

At age 18 I moved to Holland due to a better lifestyle and more opportunities to play and teach tennis. All my time in Holland, till now, I was playing tennis and I like to teach some good stuff to others too. I consider myself as a young coach, but I'm motivated to do my job as good as possible. My dreamgoal is to once start my own tennis academy in Lithuania.

I will teach mainly in English, but I look forward to learn more Dutch from you. See you soon on court. 

 

Egi zal de komende periode gaan lesgeven op maandag en Daniek zal gaan lesgeven op donderdag. De lessen starten op maandag 8 oktober. Wil je nog inschrijven of heb je vragen? Stuur dan even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Groeten
Yoran

 

Agenda

Open dubbel senioren toernooi
19-okt-2019 00:00
Pub Quiz 2019
15-nov-2019 19:30
LTC-gala-kerstdiner
17-dec-2019 18:30

opentoernooi button

Bij LTC Keenenburg:pinnenLET OP: er kan alleen met PIN of met KNLTB pas betaald worden!

baan groen

De banen zijn bespeelbaar 

Banner Side
VERENIGING ALGEMEEN     ARCHIEF

Sportpark Keenenburg
Tiendweg 2
2636 HH  Schipluiden
Tel: 015-3808188

Bank: NL71RABO0358244803
KvK: 40398446

KNLTB: 28175

Privacyverklaring

Wie doet wat

Inloggen / uitloggen

Jaarkalender

Clubkampioenen

Operatie nieuw Clubhuis

Hoe het begon

Copyright © 2019. LTC Keenenburg Schipluiden

De foto's op deze website zijn gemaakt in de algemene verenigings sfeer voor en door onze leden. Het is onmogelijk om iedereen persoonlijk toestemming voor plaatsing te vragen. Mocht er een foto of afbeelding op onze website staan waarvan u de rechthebbende bent dan kunnen wij deze voor u verwijderen. Stuur dan een bericht via het contactformulier en vermeld om welke foto het gaat.