club enkel mix 2019 banner

pubquizOp vrijdag 15 november organiseert LTC Keenenburg voor de zesde maal een pubquiz in de kantine van haar prachtige clubhuis.

Lees hieronder verder, maar wees er snel bij want er is een maximum aantal teams wat we kunnen plaatsen. Als de inschrijving vol is zal automatisch de reservelijst geopend worden. Je kan je hierop inschrijven om op die manier op de resevelijst te komen want er vallen wellicht nog wel teams uit.

Inschrijven kan gewoon op de INSCHRIJFPAGINA

pubquiz2018

LTC-gala-kerstdiner