club enkel mix 2019 banner

LTC Keenenburg vrijwilligers klaren de klussen met NL DOET op ZATERDAG 16 MAARTnldoet

Ook dit jaar doen we als vereniging weer mee met de nationale NL Doet actie van het Oranjefonds.

Wil je ook je handen uit de mouwen steken tijdens NLdoet op 16 maart 2019? Meld je dan aan voor de NLdoet klus ‘Park en accommodatie tennisklaar maken voor het nieuwe seizoen’

Natuurlijk hopen we dat zoveel mogelijk leden deze dag de handen uit de mouwen steekt.

Zie de website van NL Doet voor meer informatie en meld je aan!

Omschrijving

Park onkruid vrij, schoonmaak accommodatie en terrastegels, toevoegen toegangspad, snoeien buitenboel

Resultaat

Na een winterstop wordt het terrein en clubhuis grondig onder handen genomen om weer tennisklaar te zijn voor het nieuwe seizoen.

Kom ook een handje meehelpen, ook al kan je maar een uurtje

INSCHRIJVEN:  bij NLdoet of in het clubhuis van LTC Keenenburg, of gewoon  op deze website

nldoet2015 2

Clubkampioenschap Dubbel