De gezelligste tennisvereniging van Schipluiden

club enkel mix 2019 banner

knltbHoud je van organiseren en regelen? En lijkt het je leuk om samen met de huidige Verenigingscompetitieleider Andre vd Bos samen alles rondom de competities in goede banen te leiden? Dan zoeken we jou!
 
De VCL is de persoon binnen de vereniging die de competitiedeelname en -organisatie leidt. Hij of zij meldt de competitieteams aan bij de KNLTB en is eindverantwoordelijk voor juiste en snelle verwerking van de competitieresultaten.
 
Als je VCL wilt worden, moet je de cursus Verenigingscompetitieleider volgen.
In deze cursus leer je alles over het competitiereglement en de speelsterktebepaling en worden praktische tips voor de organisatie van de competitie.
 
Vind je het leuk om deze rol samen met Andre voor LTC Keenenburg te vervullen? Spreek dan Andre of iemand van het bestuur aan, of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Zie ook de contact pagina.

Agenda

LTC-gala-kerstdiner
17-dec-2019 18:30

opentoernooi button

Bij LTC Keenenburg:pinnenLET OP: er kan alleen met PIN of met KNLTB pas betaald worden!

baan groen

De banen zijn bespeelbaar 

Banner Side
VERENIGING ALGEMEEN     ARCHIEF

Sportpark Keenenburg
Tiendweg 2
2636 HH  Schipluiden
Tel: 015-3808188

Bank: NL71RABO0358244803
KvK: 40398446

KNLTB: 28175

Privacyverklaring

Wie doet wat

Inloggen / uitloggen

Jaarkalender

Clubkampioenen

Operatie nieuw Clubhuis

Hoe het begon

Copyright © 2019. LTC Keenenburg Schipluiden

De foto's op deze website zijn gemaakt in de algemene verenigings sfeer voor en door onze leden. Het is onmogelijk om iedereen persoonlijk toestemming voor plaatsing te vragen. Mocht er een foto of afbeelding op onze website staan waarvan u de rechthebbende bent dan kunnen wij deze voor u verwijderen. Stuur dan een bericht via het contactformulier en vermeld om welke foto het gaat.