club enkel mix 2019 banner

knltbHoud je van organiseren en regelen? En lijkt het je leuk om samen met de huidige Verenigingscompetitieleider Andre vd Bos samen alles rondom de competities in goede banen te leiden? Dan zoeken we jou!

De VCL is de persoon binnen de vereniging die de competitiedeelname en -organisatie leidt. Hij of zij meldt de competitieteams aan bij de KNLTB en is eindverantwoordelijk voor juiste en snelle verwerking van de competitieresultaten.

Als je VCL wilt worden, moet je de cursus Verenigingscompetitieleider volgen.
In deze cursus leer je alles over het competitiereglement en de speelsterktebepaling en worden praktische tips voor de organisatie van de competitie.

Vind je het leuk om deze rol samen met Andre voor LTC Keenenburg te vervullen? Spreek dan Andre of iemand van het bestuur aan, of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Zie ook de contact pagina.

Clubkampioenschap Dubbel
26-aug-2019 00:00