top club dubbel 2017

postkogekohalNaast de tennisbanen ligt de mooie Post-Kogeko Hal. Deze sporthal is gerealiseerd door de drie sportverenigingen in Schipluiden :

• Handbalvereniging
  • Tennisvereniging
  • Voetbalvereniging

Ook jij kan daar een baan huren om zo het hele jaar door te kunnen tennissen. Kijk voor meer informatie op www.postkogekohal.nl

U kunt op de site terecht voor alle informatie over de Post-Kogeko hal. Wilt u een uurtje sporten in de hal? Bel onze beheerder voor de beschikbaarheid: 06-41479915 of 06-41479875

Op de PostKogekohal-site is een verhuurschema te vinden met alle nog vrije tijden en prijzen. Ook het het inschrijfformulier voor het huren van een baan in de sporthal is hier te vinden, download het formulier en lever hem in bij Wil Roessen.

Incidentele uren sporten Het is in de PostKogekohal mogelijk om incidenteel enkele uren te sporten. Hierbij hebben leden van een der verenigingen voorrang. Gebruikmaken van de hal is alleen mogelijk op uren die nog niet volgens een vast contract verhuurd zijn (zie het verhuurschema)

Om incidentele uren gebruik te maken van de hal kunt u contact opnemen met de zaalbeheerder: Wil Roessen Kasteelaan 84 2636  HV  Schipluiden tel: 015 - 380 90 23  /  06 – 20410580

Oliebollen toernooi
17-dec-2017 00:00