De gezelligste tennisvereniging van Schipluiden

club enkel mix 2019 banner

LTC Keenenburg kent een aantal lidmaatschapsvormen. De belangrijkste zijn ‘senior lidmaatschap’ en ‘dag lidmaatschap’ voor leden die alleen overdag willen spelen.

Senior lidmaatschap
Binnen het senior lidmaatschap heb je de keuze uit het gewone lidmaatschap en het daglidmaatschap

Dag lidmaatschap
Het verschil tussen een gewoon lidmaatschap en een daglidmaatschap is dat een daglid alleen op werkdagen van 09.00 tot 18.00 uur mag tennissen. Dagleden mogen dus niet tennissen in de weekenden en ’s avonds. Op woensdagmiddag zijn de banen gereserveerd voor de jeugd. Dagleden mogen wel meedoen aan toernooien en andere evenementen, ook als die in het weekeinde of op een avond georganiseerd worden.

Jeugd lidmaatschap
Voor de jeugd zijn er twee verschillende lidmaatschappen. Jonger of ouder dan 12 jaar. Op woensdagmiddag zijn de banen gereserveerd voor de jeugd.

Ondersteunend lidmaatschap
Voor leden die niet meer spelen maar wel de vereniging nog een warm hart toedragen en voor leden die enige tijd niet kunnen tennissen (blessure, zwangerschap, verblijf in het buitenland), kent de vereniging het ondersteunend lidmaatschap. Dit moet vóór 1 december per email bij de ledenadministratie worden gemeld.

Deze leden kunnen op ieder gewenst moment weer spelend lid worden. Zij betalen dan het restant van het seizoen aan contributie.
Ondersteunende leden zijn geen lid van de KNLTB en ontvangen dus ook geen pasje.

Zomerlidmaatschap
Met het zomerlidmaatschap mag je van 1 juni tot 1 september gebruik maken van de banen voor vrij spelen. Bij het zomerlidmaatschap ben je geen lid van de KNLTB en mag je niet meedoen met de verenigingsactiviteiten.

 

 

Agenda

Commissie avond
09-mrt-2020 00:00
NL Doet klusdag
14-mrt-2020 08:30
Alg.Leden Vergadering
19-mrt-2020 20:00
Bij LTC Keenenburg:pinnenLET OP: er kan alleen met PIN of met KNLTB pas betaald worden!

baan groen

De banen zijn bespeelbaar 

VERENIGING ALGEMEEN     ARCHIEF

Sportpark Keenenburg
Tiendweg 2
2636 HH  Schipluiden
Tel: 015-3808188

Bank: NL71RABO0358244803
KvK: 40398446

KNLTB: 28175

Privacyverklaring

Wie doet wat

Inloggen / uitloggen

Jaarkalender

Clubkampioenen

Hoe het begon

Copyright © 2019. LTC Keenenburg Schipluiden

De foto's op deze website zijn gemaakt in de algemene verenigings sfeer voor en door onze leden. Het is onmogelijk om iedereen persoonlijk toestemming voor plaatsing te vragen. Mocht er een foto of afbeelding op onze website staan waarvan u de rechthebbende bent dan kunnen wij deze voor u verwijderen. Stuur dan een bericht via het contactformulier en vermeld om welke foto het gaat.