club enkel mix 2019 banner

LTC Keenenburg kent een aantal lidmaatschapsvormen. De belangrijkste zijn ‘senior lidmaatschap’ en ‘dag lidmaatschap’ voor leden die alleen overdag willen spelen.

Senior lidmaatschap
Binnen het senior lidmaatschap heb je de keuze uit het gewone lidmaatschap en het daglidmaatschap

Dag lidmaatschap
Het verschil tussen een gewoon lidmaatschap en een daglidmaatschap is dat een daglid alleen op werkdagen van 09.00 tot 18.00 uur mag tennissen. Dagleden mogen dus niet tennissen in de weekenden en ’s avonds. Op woensdagmiddag zijn de banen gereserveerd voor de jeugd. Dagleden mogen wel meedoen aan toernooien en andere evenementen, ook als die in het weekeinde of op een avond georganiseerd worden.

Jeugd lidmaatschap
Voor de jeugd zijn er twee verschillende lidmaatschappen. Jonger of ouder dan 12 jaar. Op woensdagmiddag zijn de banen gereserveerd voor de jeugd.

Ondersteunend lidmaatschap
Voor leden die niet meer spelen maar wel de vereniging nog een warm hart toedragen en voor leden die enige tijd niet kunnen tennissen (blessure, zwangerschap, verblijf in het buitenland), kent de vereniging het ondersteunend lidmaatschap. Dit moet vóór 1 december per email bij de ledenadministratie worden gemeld.

Deze leden kunnen op ieder gewenst moment weer spelend lid worden. Zij betalen dan het restant van het seizoen aan contributie.
Ondersteunende leden zijn geen lid van de KNLTB en ontvangen dus ook geen pasje.

Zomerlidmaatschap
Met het zomerlidmaatschap mag je van 1 juni tot 1 september gebruik maken van de banen voor vrij spelen. Bij het zomerlidmaatschap ben je geen lid van de KNLTB en mag je niet meedoen met de verenigingsactiviteiten.

Wijnproeverij
28-sept-2019 20:00