Aanmelden clubkampioenschappen dubbel

We gaan weer spelen!!! Wil jij ook al je Corona-kilo’s kwijt? Geef je dan nu op voor het Clubkampioenschap Dubbel van 24 augustus t/m 4 september. De finales worden gespeeld op vrijdagavond 4 september.

lijn

Er wordt gespeeld in 3 categorieën: A (top), B (gevorderden) en C (beginners en recreanten). Geef je dus snel op in de categorie waarin je denkt het meest thuis te horen. De wedstrijden starten standaard om 19.00u.

In totaal mogen de deelnemers twee verhinderingen opgeven, waarvan er maximaal als team 1 in het weekend mag zijn (zaterdag of zondag – als team). De halve finale op donderdag en de finale vrijdag mogen niet als verhindering opgegeven worden. Mocht je dan niet kunnen, maar wel graag mee doen aan het toernooi, ben je van harte welkom. Geef dit dan aan bij de extra opmerkingen.

We hebben de mogelijkheid om eerder te beginnen, namelijk vanaf 17.45u. Als dit niet uitkomt, kun je deze tijden als verhindering opgeven (deze worden niet als verhindering meegeteld).