Meteen naar de inhoud
Home » Blog » Inplannen bardienst

Inplannen bardienst

koffie

Ja, het tennisseizoen gaat weer echt van start. Vrij spelen, competities, open toernooien en clubkampioenschappen, er zijn weer tal van activiteiten gepland voor het komende jaar. En laten we hopen dat we weer normaal met elkaar na de tennis op het terras of in de kantine iets met elkaar kunnen drinken en eten. Dat betekent vanzelfsprekend dat we ook weer bardiensten gaan draaien. Dat doen we van maandag tot en met vrijdag vanaf 19.30-23.00 uur en in de weekenden tijdens de competities en toernooien.

Dat betekent dat alle leden vanaf 18 jaar (dat geldt dus ook voor de leden van 60+) twee bardiensten moeten draaien, in te plannen in de periode vanaf eind maart tot en met oktober. Mensen die in een commissie zitten, krijgen hiervoor vrijstelling. Leden die schoonmaakdienst doen, vragen we minstens 1 bardienst in te plannen. In de app staan de bardiensten al “open”.

Het invullen gaat op dezelfde wijze als vorige jaren. Je krijgt een week en een dag van tevoren een reminder over je geplande bardienst. Wanneer je niet meer precies weet hoe het werkt, kun je er alles over lezen via de knop hieronder.

Leden die competitie spelen moeten een extra bardienst inplannen door als team een weekenddag tijdens de open toernooien en de najaarscompetitie (data waarop thuis wordt gespeeld zijn nu nog niet bekend) met elkaar in te vullen. Regel dat s.v.p. onderling. We starten het seizoen met het weekendtoernooi van 25-27 maart aanstaande. In de herfstvakantie vindt het open toernooi weer plaats (22-30 oktober)

Willen jullie uiterlijk 21 maart 2022 aanstaande de bardiensten inplannen? Mocht je dat op die datum nog niet gedaan hebben, dan zullen wij, net als voorgaande jaren, bardiensten voor je inplannen.

Alvast bedankt voor de medewerking en tot snel!

Barcommissie LTC Keenenburg