Meteen naar de inhoud
Home » LTC Keenenburg via Club APP van de KNLTB

LTC Keenenburg via Club APP van de KNLTB

De KNLTB heeft een eenvoudige ClubApp. Hierdoor krijgt een vereniging veel meer mogelijkheden om hun leden aan de club te verbinden en krijgen leden diverse handige toepassingen.

LTC Keenenburg gaat mee met de vernieuwing van de KNLTB door het gebruik van de KNLTB Club.App voor mobiele telefoon of tablet. Heb je de app nog niet, download de KNLTB ClubApp via de App Store of Play Store. Zodra je de app hebt gedownload, zoek je LTC Keenenburg op via de zoekfunctie en kan je inloggen.
Wat kun je er allemaal mee doen?

  • Bekijk het wedstrijdprogramma, uitslagen en standen van jouw competitieteam of juist die van het team jouw beste vriend
  • Je kunt heel eenvoudig een tennismaatje vinden en een verzoek sturen om te gaan tennissen.
  • Heel snel en gemakkelijk digitaal een tennis- of padelbaan reserveren (afhangen)
  • Op de hoogte blijven van het laatste nieuws van jouw club en de belangrijkste evenementenen
  • Plan jouw bardiensten in wanneer het jou uitkomt
  • De gegevens in je profiel zijn direct gekoppeld met het ledensysteem dus je foto wijzigen kan nu heel eenvoudig.
  • De KNLTB ClubApp is nog niet af. Op dit moment wordt er heel hard gewerkt aan het toevoegen van nieuwe functies

Inloggen
Via het mailadres wat bekend is bij de club hebben nieuwe leden een uitnodiging ontvangen voor het gebruik van de ClubApp. In dit mailtje staat het verenigingsnummer, je bondsnummer en de mogelijkheid om een nieuw wachtwoord in te stellen. Het verenigingsnummer en je bondsnummer staan ook op je tennispas. Voor de rest van de leden: als je je wachtwoord vergeten bent kan je dat zelf resetten door in het inlogscherm van de App op ‘Reset mijn wachtwoord’ te klikken, dan wordt er een mail verstuurd naar jouw geregistreerde e-mailadres.
Mocht je er niet uitkomen, stuur dan een email naar info@ltckeenenburg.nl, dan helpen we je verder.

Home
De pagina ‘Home’ binnen de ClubApp is de plek waar je een overzicht hebt van alle clubactiviteiten die relevant zijn voor jou. Dit is jouw persoonlijke club agenda. Hier staan de bardiensten waarop jij je hebt ingepland. Ook worden hier baanreserveringen getoond.

Tennisbaan reserveren
Via de pagina ‘Spelen’ kun je 2 dagen van tevoren een baan reserveren. Allereerst zie je een overzicht van alle banen en reserveringen. Als er een rondje staat met een streep, betekent dit dat de baan niet gereserveerd kan worden. Het plusje betekent dat je die tijd een reservering kan maken. Zodra je hier op klikt, kom je in de volgende pagina waar je alle informatie kan invullen. Door op ‘speler toevoegen’ te klikken, kan je in de ledenlijst zoeken naar een speler of kan je kiezen uit één van jouw tennismaatjes. Je kan hier ook een niet-lid als introducé toevoegen. De prijs wordt automatisch toegepast.
De speeltijden zijn hier nog aan te passen. Klik nu op reserveren (en betaal indien partner een introducé is).

Club
In de club pagina vind je alle informatie over de club zoals het laatste nieuws, de agenda, je bardiensten en algemene club info.

Meer
Er is nog veel meer te vinden in de club app. Via deze ‘meer’ pagina kan je je speelsterkte en bondsnummer zien en bijvoorbeeld je profielfoto, telefoonnummer of emailadres veranderen. Voor toegang tot het tennispark en clubhuis vind je hier de digitale ledenpas en QR code.

Verdere informatie over wat je allemaal met de KNLTB ClubApp kunt doen, zie je op de website https://www.knltb.nl/clubapp
Bekijk eventueel ook de handleiding over de ClubApp. Deze is te downloaden via het menu ‘Over ons’

Benieuwd naar de KNLTB ClubApp? Bekijk hier het filmpje