Home » Blog » Clubkampioenschap Single & Mix 2021

Clubkampioenschap Single & Mix 2021

Doe jij al mee?!

De inschrijving staat inmiddels open en we zijn blij met iedereen die zich al heeft ingeschreven!
Op elke niveau hebben we al inschrijvingen maar ook zeker nog plaats voor extra deelnemers. Wil jij mee doen schrijf je dan voor dinsdag 22 juni- 23.59 uur in via toernooi.nl.
Ook de corona versoepelingen zien er goed uit om er met elkaar een mooi toernooi van te maken!

We mogen weer en dus organiseren we van zondag 27 juni t/m vrijdag 9 juli het Clubkampioenschap Single & Mix. De finales worden gespeeld op vrijdagavond 9 juli.!

Er wordt gespeeld in drie categorieën: A (top), B (gevorderden) en C (beginners en recreanten). Er wordt gespeeld in poules, dus je bent verzekerd van minimaal drie wedstrijden. Doordeweeks starten de wedstrijden om 19.00 uur, 20.15 uur en 21.30 uur.

De wedstrijden worden gespeeld om twee gewonnen sets, inclusief voordeel-nadeel. Bij een gelijke stand na twee sets volgt een super-tiebreak (tot 10, met 2 punten verschil).

In totaal mogen deelnemers twee verhinderingen opgeven, waarvan er maximaal als team één in het weekend mag zijn (zaterdag of zondag – als team). De halve finale op donderdag 8 en de finale op vrijdag 9 juli mogen niet als verhindering opgegeven worden. Mocht je dan niet kunnen, maar wel graag mee willen doen aan het toernooi, ben je van harte welkom. Geef dit dan straks bij het inschrijven aan bij de extra opmerkingen.

We zijn als vereniging en toernooicommissie natuurlijk heel blij dat dit clubtoernooi georganiseerd mag worden voor de leden. Hierbij respecteert LTC Keenenburg de regels vanuit de KNLTB. Daarom is publiek helaas (nog) niet toegestaan bij de wedstrijden. Mochten de maatregelen voor of tijdens het toernooi veranderen, dan laten we jullie dit natuurlijk zo snel mogelijk weten.

Tot snel op de baan!
Toernooicommissie LTC Keenenburg