Meteen naar de inhoud
Home » Blog » Clubkampioenschap Single & Mix 2022

Clubkampioenschap Single & Mix 2022

We gaan weer spelen!!!

Wil jij ook meedoen aan het eerste clubtoernooi van 2022?
Geef je dan nu op voor het Clubkampioenschap Single en Mix van 19 juni t/m 1 juli. De finales worden gespeeld op vrijdagavond 1 juli.
Er wordt gespeeld in 3 categorieën: A (top), B (gevorderden) en C (beginners en recreanten). Geef je dus snel op in de categorie waarin je denkt het meest thuis te horen. Er wordt gespeeld in een poulevorm, dus je bent verzekerd van minimaal 3 wedstrijden. De wedstrijden starten doordeweeks om 19.00uur, 20.15 uur en 21.30 uur.

De wedstrijden worden gespeeld om 2 gewonnen sets, inclusief voordeel-nadeel. Bij een gelijke stand na 2 sets volgt een super-tiebreak (tot 10, met 2 punten verschil).
In totaal mogen de deelnemers twee verhinderingen opgeven, waarvan er maximaal als team 1 in het weekend mag zijn (zaterdag of zondag – als team).
De halve finale op donderdag en de finale vrijdag mogen niet als verhindering opgegeven worden. Mocht je dan niet kunnen, maar wel graag mee doen aan het toernooi, ben je van harte welkom. Geef dit dan aan bij de extra opmerkingen.

Wil jij ook meedoen aan de mix maar heb je nog geen partner?
Op de website van LTC Keenenburg kun je dit HIER kenbaar maken. Geef hier je naam op en de categorie waar jij het beste thuis denkt te horen. Via de club app van de KNLTB clubapp, kun je de contactgegevens van de beschikbare kandidaten vinden. Vind je hier je maat, dan is het vervolgens noodzakelijk dat jullie wel beiden inschrijven via de officiële weg op toernooi.nl en geef even door aan webmaster@ltckeenenburg.nl dat je van deze ‘gezocht’ lijst afgehaald wilt worden.

De inschrijving sluit op dinsdag 14 juni 2022.

De toernooicommissie!
Ivonne, Judith, Idette en Tineke