Aanstaande Evenementen

Clubkampioenschappen enkel + mix

15 juni @ 17:00 - 26 juni @ 16:00
+ Google Maps

Leden van LTC Keenenburg, de clubkampioenschappen enkel en mix komen er weer aan! Deze clubkampioenschappen worden ieder jaar gespeeld. Als je niet mee doet kan je natuurlijk iedereen komen aanmoedigen. En natuurlijk de prijsuitreiking op de finaledagEr wordt gespeeld in 3 categorieën: A (top), B (gevorderden) en C (beginners en recreanten). Voor meer informatie over het toernooi zie de toernooiwebsite.

augustus 2020

Clubkampioenschappen dubbel

24 augustus @ 17:00 - 4 september @ 16:00
+ Google Maps

Al bijgekomen van de Clubkampioenschappen Enkel en Mix of spijt dat je deze keer niet hebt meegedaan? Wacht dan niet langer en geef je op voor het Zinderende Zomer Clubdubbeltoernooi van de Dames Dubbel en Heren Dubbel.  Er wordt gespeeld in 3 categorieën: A (top), B (gevorderden) en C (beginners en recreanten). Geef je dus snel op in de categorie waarin je denkt het meest thuis te horen.

september 2020

Prinsessen toernooi

15 september @ 09:00 - 15:00
€10

Traditiegetrouw op de derde dinsdag in september ook dit jaar weer het Prinsesjestoernooi.We starten om 09.00 uur met koffie/thee en wat lekkers.Tussen de middag staat er een lekkere lunch klaar.Rond half drie slaan we de laatste bal en sluiten we af met een drankje.

Ouder-kind toernooi

27 september @ 12:00 - 16:00
€5

Hallo ouder, ooms, tantes, buren van LTC Keenenburg, Daag je zoon, dochter, neef, nicht, buurjongen of buurmeisje uit! Alle leden (jong en oud) van onze vereniging kunnen meedoen met het Ouder Kind Toernooi. Deze dag delen we de wedstrijden in in verschillende categorieën, afhankelijk van de leeftijd van de deelnemende “kinderen”. Let op: slechts één van de inschrijvers hoeft lid te zijn van LTC Keenenburg. Geef je dus op samen met je kleinkind, sleep je puberende tienerzoon- of dochter van…