Meteen naar de inhoud

• Dit evenement is voorbij.

Kerstgala diner

14 december 2021 @ 18:30 23:30

Speciaal voor leden en hun introduces organiseert LTC Keenenburg op dinsdag 14 december 2021 wederom het grote LTC-Kerst-gala-diner.

Wij hebben een topkok (Nik Landzaat) bereid gevonden om een mooi 5 gangen diner voor ons te bereiden.

Daarnaast zal er weer voor het nodige muzikale entertainment gezorgd gaan worden. Dit jaar komen de Trouble Boys ons verrassen en zullen  ons in de juiste kerstsfeer brengen.

Voor dit kerstdiner geldt een speciale ledenprijs van € 50,- , dat is inclusief een uitgekiend wijnarragement . Introducés betalen € 60, –  inclusief wijnarragement.

Het is een galadiner, dus komt allen in gepaste feestkleding.
Wij zorgen voor mooie, gedekte tafels en een clubhuis in kerstsfeer.

De avond begint om 19.00 uur. Vanaf 18.30 uur is de inloop en ontvangst met een kerst-aperitief

Een plaatsje reserveren aan deze unieke kersttafel kan door je hier aan te melden.
Graag voor iedere deelnemer een APARTE inschrijving,

LET OP: Je inschrijving is definitief als je geld is overgemaakt op rekeningnummer:

NL33INGB0004414672

T.n.v. S. Grooters; onder vermelding van kerstgaladiner

P.s. Graag ook doorgeven als je vegetarisch/veganistisch eet.

(Mocht je niet van wijn houden, geef dat dan even door, dan zorgen wij voor een alcoholvrij arrangement)

*Zorg voor een QR-code of negatief testbewijs, we moeten helaas scannen bij binnenkomst

Bij minimaal 35 deelnemers zal het doorgaan. Maximale aantal deelnemers is 55.

Sluitingsdatum is 8 december 2021, dus geef je op tijd voor dit diner op.

€50 inclusief wijnarrangement

Clubgebouw LTC Keenenburg