Meteen naar de inhoud

• Dit evenement is voorbij.

Kerstgala diner – RESERVELIJST gestart

15 december 2022 @ 18:30 23:30

Beste nieuwe deelnemers van het kerstgala diner,
We zitten vol er zijn nu 55 deelnemers. Mocht je nog mee willen doen, schrijf je dan gewoon hier in want dan kom je helaas op de reservelijst.
Het kan altijd dat er mensen nog op het laatste moment ziek zijn.

Origineel bericht:

Ja we mogen dit jaar weer een kerstgala diner organiseren, vorig jaar ging het helaas niet door wegens corona, maar nu gaan we ervan uit dat het door kan gaan!

Dus: Speciaal voor leden en hun introduces organiseert LTC Keenenburg op donderdag 15 december 2022 wederom het grote LTC-Kerst-gala-diner.

Wij hebben een topkok uit Antwerpen (Walter Currinck) bereid gevonden om een mooi 5 gangen diner voor ons te bereiden. Daarnaast zal er weer voor het nodige muzikale entertainment gezorgd gaan worden. Dit jaar komen de Trouble Boys ons verrassen en zullen  ons in de juiste kerstsfeer brengen.

Voor dit kerstdiner geldt een speciale ledenprijs van € 50,- , dat is inclusief een uitgekiend wijnarragement . Introducés betalen € 60, –  inclusief wijnarragement.
Het is een galadiner, dus komt allen in gepaste feestkleding.Wij zorgen voor mooie, gedekte tafels en een clubhuis in kerstsfeer.

De avond begint om 19.00 uur.
Vanaf 18.30 uur is de inloop en ontvangst met een kerstaperetief.

Graag voor iedere deelnemer een APARTE inschrijving, Je inschrijving is definitief als je geld is overgemaakt op rekeningnummer:

NL33INGB0004414672
T.n.v. S. Grooters; onder vermelding van kerstgaladiner

P.s. Graag ook doorgeven als je vegetarisch/veganistisch eet.
(Mocht je niet van wijn houden, geef dat dan even door, dan zorgen wij voor een alcoholvrij arrangement)

Bij minimaal 35 deelnemers zal het doorgaan. Maximale aantal deelnemers is 55.
Sluitingsdatum is 9 december 2022.

€50 (of 60) inclusief wijnarrangement

Clubgebouw LTC Keenenburg

Schipluiden, Zuid Holland 2636 HH Nederland
Bekijk de site van Locatie