Afgelopen Evenementen

Schipluiden, Zuid Holland 2636 HH Nederland
Gratis
olieboltennis

Graag nodigen we vrijdagavond 10 januari alle leden van LTC Keenenburg van harte uit om met elkaar te proosten op het nieuwe jaar! We doen dit onder het genot van een tennispotje en natuurlijk een glaasje bubbels. Het terrein wordt omgetoverd in een sfeervol Winters Wonderland. Trek daarom je mooiste winterse skipak aan, toost mee en sla je eerste (olie)balletje van het nieuwe jaar gezellig met elkaar! Zorg dat je om 19.30u op het terrein bent.

februari 2020

Indoortoernooi 2020

1 februari @ 19:00 - 23:00
Tennishal van Sportcenter Allround, Zuidhoornseweg 6A,
Den Hoorn, zuid holland 2635 DJ Nederland
€12

Als opwarmer van het tennisseizoen gaan we ook dit jaar weer het bekende indoortoernooi organiseren in de tennishal van Sportcenter Allround. De datum is zaterdag 1 februari.  We beginnen om 19 uur met de partijen graag om 18.45 uur aanwezig zijn. We tennissen partijen van 40 minuten met wisselende teams. Wees op tijd met inschrijven….

maart 2020

Commissie avond

9 maart @ 20:00 - 22:00
Clubgebouw LTC Keenenburg, Tiendweg 2
Schipluiden, Zuid Holland 2636 HH Nederland
Gratis

Op deze avond willen we terugblikken op het afgelopen jaar: wat hebben we allemaal gedaan en wat ging er allemaal goed. Uiteraard komen ook de dingen aan bod die we beter niet meer, of op een andere manier kunnen doen.

+ Exporteer Evenementen