binnenkant

winnaars pubquiz 2017

De pubquiz van vrijdag 17 november 2017 was een groot succes! Met 20 teams en in totaal 110 deelnemers was de quiz volledig uitverkocht. "Het hoogst aantal deelnemers ooit" meldt de organisatie die wederom in handen is van Lex en Marian.

De kantine was in mexicaanse sfeer gebracht en zelfs de menukaart was hierop aangepast. De avond belooft een topavond te worden. Na een korte uitleg van de spelregels startten we met de diverse rondes. Als eerste uiteraard een rondje actueel maar ook het thema Mexico kwam aan bod. Tussendoor werden de deelnemers verzorgd door de Barre Mannen met een natje en een droogje. We kwamen niets tekort.

De uitslag van de quiz:

1. team The Red Army (overtuigend)
  2. team Dwzwz (Door wijsheid zullen we zegevieren)
  3. team ASSO

The Red Army heeft de schitterende wisselbokaal overgenomen van team De Uitslovers.

Ook namens de organisatie zijn we veel dank verschuldigd aan de Barre Mannen en onze strenge doch rechtvaardige man van de scores, Charles Boks. Maar natuurlijk ook de organisatie zelf super bedankt!

Zie voor een fotorapportage het fotoalbum door hier te klikken.

Hendrik Harm

NL Doet klusdag