De gezelligste tennisvereniging van Schipluiden

 opentoernooi2018

AVGBij LTC Keenenburg is de nieuwe privacywetgeving van kracht. Iedere lid van LTC Keenenburg verstrekt persoonsgegevens waarvan je mag verwachten dat ze zorgvuldig worden verwerkt. Inmiddels heeft LTC Keenenburg een nieuw privacyverklaring opgesteld. Via onderstaande link is de privacyverklaring te lezen. 

Privacyverklaring LTC Keenenburg

 

Het voldoen aan de nieuwe privacywetgeving betekend echter meer dan alleen een privacyverklaring opstellen. Zo zijn er geheimhoudingsverklaringen opgesteld (deze worden tijdens de komende bestuursvergadering vastgesteld), verwerkingsovereenkomsten afgesloten en er is tevens een gegevensregister opgesteld. De komende periode zal LTC Keenenburg nog extra stappen zetten bijvoorbeeld: Dataminimalisatie, uitfasering van een administratiestysteem en bewustwordingsessies met het bestuur en eventuele verwerkers van uw gegevens. 

Mocht u nog vragen hebben over onze privacyverklaring of over de AVG in relatie met de vereniging dan kan je contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Agenda

LTC-gala-kerstdiner
18-dec-2018 18:30
Bij LTC Keenenburg:pinnenLET OP: er kan alleen met PIN of met KNLTB pas betaald worden!

baan rood

De banen zijn NIET bespeelbaar 

teamkleding banner 1
VERENIGING ALGEMEEN     ARCHIEF

Sportpark Keenenburg
Tiendweg 2
2636 HH  Schipluiden
Tel: 015-3808188

Bank: NL71RABO0358244803
KvK: 40398446

KNLTB: 28175

Privacyverklaring

Wie doet wat

Inloggen / uitloggen

Jaarkalender

Tennis Je Dekje

Clubkampioenen

Operatie nieuw Clubhuis

Hoe het begon

Copyright © 2018. LTC Keenenburg Schipluiden

De foto's op deze website zijn gemaakt in de algemene verenigings sfeer voor en door onze leden. Het is onmogelijk om iedereen persoonlijk toestemming voor plaatsing te vragen. Mocht er een foto of afbeelding op onze website staan waarvan u de rechthebbende bent dan kunnen wij deze voor u verwijderen. Stuur dan een bericht via het contactformulier en vermeld om welke foto het gaat.