De gezelligste tennisvereniging van Schipluiden

 open2018

AVGBij LTC Keenenburg is de nieuwe privacywetgeving van kracht. Iedere lid van LTC Keenenburg verstrekt persoonsgegevens waarvan je mag verwachten dat ze zorgvuldig worden verwerkt. Inmiddels heeft LTC Keenenburg een nieuw privacyverklaring opgesteld. Via onderstaande link is de privacyverklaring te lezen. 

Privacyverklaring LTC Keenenburg

 

Het voldoen aan de nieuwe privacywetgeving betekend echter meer dan alleen een privacyverklaring opstellen. Zo zijn er geheimhoudingsverklaringen opgesteld (deze worden tijdens de komende bestuursvergadering vastgesteld), verwerkingsovereenkomsten afgesloten en er is tevens een gegevensregister opgesteld. De komende periode zal LTC Keenenburg nog extra stappen zetten bijvoorbeeld: Dataminimalisatie, uitfasering van een administratiestysteem en bewustwordingsessies met het bestuur en eventuele verwerkers van uw gegevens. 

Mocht u nog vragen hebben over onze privacyverklaring of over de AVG in relatie met de vereniging dan kan je contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Agenda

Open dubbel senioren toernooi
20-okt-2018 00:00
Pub Quiz 2018
16-nov-2018 20:30
LTC-gala-kerstdiner
18-dec-2018 18:30

baan groen

De banen zijn bespeelbaar 

opentoernooi button

Bij LTC Keenenburg:pinnenLET OP: er kan alleen met PIN of met KNLTB pas betaald worden!
teamkleding banner 1