De gezelligste tennisvereniging van Schipluiden

 binnenkant

slippers De dagen worden korter, de temperatuur daalt en de blaadjes vallen van de bomen. De zomer van 2016 zit er weer op. Hoewel...tijdens het Keenenburg Open Dubbel Toernooi brengen we de zomer nog even terug! Denk strand, zon, zee en voetjes in het zand. De hele week vieren we de zomer in de herfst met tropische temperaturen op de baan en een clubhuis waar fruitige smoothies worden geserveerd. Haal die korte broek en teenslippers maar weer uit de kast!

Sportverlichting.com is hoofdsponsor van het Keenenburg Open Dubbel 2016

Praktische informatie
Eerste wedstrijden
De wedstrijden zijn gepland. Als u op zaterdag, zondag of maandag moet spelen, heeft u inmiddels een e-mail gehad. Als u nog geen mail gehad heeft, kunt u er vanuit gaan dat u niet hoeft te spelen op zaterdag, zondag of maandag. Mocht dit veranderen, hoort u dit vanzelf. Zaterdag komen de schema's online te staan. Tot die tijd blijft het een verrassing wie de tegenstanders zijn...

Pinnen of contant?
Speciaal voor het open toernooi hebben wij een pinautomaat gehuurd. Dat betekent dat u uw inschrijfgeld, hapje en drankje ook kunt betalen met uw betaalpas. Wij zouden het erg fijn vinden als er zoveel mogelijk gepind kan worden.

Verhinderingen
Bij L.T.C. Keenenburg liggen 4 Redcourt tennisbanen waar het toernooi op gespeeld wordt. De ruim 300 spelers zorgen voor 184 wedstrijden die gespeeld moeten worden. Dat vraagt veel van ons als wedstrijdleiding, maar ook van jou als deelnemer. Wij hopen op begrip, wanneer een wedstrijd verplaatst moet worden om een bepaalde reden. Wij proberen met ieders opgegeven verhinderingen rekening te houden, maar aangezien het toernooi helemaal vol zit, kunnen we geen nieuwe verhinderingen accepteren.

Weekprogramma
Natuurlijk hebben we ook voor een programma gezorgd waar je het warm van krijgt:

Zwoele Zomeravond Feesten
Donderdag 20 oktober
Aanvang: 21.00 uur
Tropische beats maken de temperatuur op de tennisbaan vanavond vast een stuk aangenamer. Heupen worden los gegooid en de kantine doet niet onder voor een hippe beachclub in Bloemendaal. DJ Nick schotelt ons vanavond de ene na de andere zomerhit voor. Als dat niet zorgt voor de zomer in je bol hebben we de cocktailbar waar alcoholische en non-alcoholische cocktails worden geschonken tegen een kleine prijs. Als dat geen zomerse avond wordt…

Vrijdag 21 oktober
Aanvang: 21.00 uur
Ze noemen hun stijl ook wel ‘The sunny side of blues’. Vanavond doet de Delftse band La Blusa zijn best de temparutuur in de kantine te laten stijgen tot zomerse waarden. Sterk beinvloed door de swamp muziekscene uit Lousiana, maar ook geinspireerd door andere muziekstromen als zydeco en cajun maakt van deze band de ideale muzikale cocktail. Dat wordt zweten op de dansvloer!

Schuif gezellig aan bij Tennisjedekje
Net als vorig jaar kan er ook tijdens dit toernooi weer gezellig meegegeten worden tijdens Tennisjedekje. Natuurlijk zorgen onze topkoks dagelijks voor de lekkerste versnaperingen, maar je kunt ook aanschuiven voor een heus drie, vier en op vrijdag zelfs vijf! gangen diner!

Dagelijks keuze uit:

- Maaltijdsalade (zalm, brie, kip op noten) voor € 6,50
- Loempia € 1,25 en 3 stuks voor € 3,50
- Brood met Smeersels €4,50
- Gezond schaaltje (tomaat, komkommer en paprika) €4,-
- Soep van de dag € 2,-
- Smoothie € 2,50

 

Tennisjedekje Specials
Maandag: Italiaans drie gangen menu, aanvang vanaf 18.00 uur, kosten € 9,50
Dinsdag : Aziatisch drie gangen menu, aanvang vanaf 18.00 uur, kosten € 9,50
Woensdag : Spaans drie gangen menu aanvang vanaf 18.00, kosten € 9,50
Donderdag : Verrassingsmenu vier gangen, aanvang vanaf 18.00 uur, kosten € 13,50
Vrijdag : Verrassingsmenu vijf gangen, aanvang vanaf 18.00 uur, kosten € 16,50

Reserveren?
Loopt het water je al in de mond? Mooi. Blijf dan gezellig eten! Je kunt, uiterlijk één dag van tevoren, een plek aan tafel reserveren door je naam op de lijsten te schrijven die in de kantine hangen. Per Tennisjedekje avond hebben plek voor maximaal 35 dinergasten, dus wil je zeker zijn van een plek aan tafel, geef je dan snel op! Tennisjedekje eters krijgen ook een gratis kans voor de loterij.

De loterij
Iets winnen, dat lijkt ons allemaal wel leuk! Maar wat valt er dan te winnen? Door een gokje te wagen over het aantal M&M’s in de theekop in het clubhuis, maak je kans op een overnachting bij B&B De Vreemde Vogel. Ooit al wel eens in een Vogelhuisje, Spaceshuttle of een oldtimer-caravan op poten willen slapen? Door een gokje te wagen of een juiste inschatting te maken, maak jij kans op een overnachting bij deze bijzondere B&B.

sportverlichtingSponsoren
Het Open Toernooi kan niet zonder vele sponsoren die onze vereniging een warm hart
toedragen. De volgende bedrijven bedanken wij voor mede mogelijk maken van het
Keenenburg Open Dubbel Toernooi:
• Hoofdsponsor: Sportverlichting.com

 

• Klein Westland
• Holtkamp
• Langelaan Bloemen en Planten
• DIO drogist
• PLUS Waardenburg
• Floribunda (Bob Knijnenburg)
• ITennis De Lier
• Hotel Coen : B&B De Vreemde Vogel

We hopen jullie zo voldoende geïnformeerd te hebben over alle festiviteiten buiten de tenniswedstrijden om.

Met sportieve groet,
Cindy Groenewegen & Alwin Kersbergen

Agenda

NL Doet klusdag
10-mrt-2018 08:30
Alg.Leden Vergadering
15-mrt-2018 20:15
Invitatie toernooi
25-mrt-2018 00:00
Pasjes ophalen
25-mrt-2018 00:00
Nieuwkomers Super Toss
17-mei-2018 00:00

baan groen

De banen zijn bespeelbaar 

Bij LTC Keenenburg:pinnenLET OP: er kan alleen met PIN of met KNLTB pas betaald worden!
teamkleding banner 1
VERENIGING ALGEMEEN     ARCHIEF NIEUWSBRIEF

Sportpark Keenenburg
Tiendweg 2
2636 HH  Schipluiden
Tel: 015-3808188

Bank: NL71RABO0358244803
KvK: 40398446

KNLTB: 28175

 

Wie doet wat

Inloggen / uitloggen

Jaarkalender

Tennis Je Dekje

Clubkampioenen

Operatie nieuw Clubhuis

Hoe het begon

LTC Informatie

Activiteiten

Nieuwsbrieven

Copyright © 2017. LTC Keenenburg Schipluiden

De foto's op deze website zijn gemaakt in de algemene verenigings sfeer voor en door onze leden. Het is onmogelijk om iedereen persoonlijk toestemming voor plaatsing te vragen. Mocht er een foto of afbeelding op onze website staan waarvan u de rechthebbende bent dan kunnen wij deze voor u verwijderen. Stuur dan een bericht via het contactformulier en vermeld om welke foto het gaat.