binnenkant

mexicoMexicoo…Mexiiiiiiicooooo! Land van de Maya’s, sombrero’s, sambaballen en taco’s! En deze week ook het thema van al weer ons derde Keenenburg Open Dubbeltoernooi.

Kom langs en geniet van elke dag volle banen met mooie potten tennis. Sluit gezellig aan voor Tennisjedekje, met elke avond een ander Mexicaans dagmenu voor een zacht prijsje en natuurlijk zien we jullie graag allemaal op donderdag- en vrijdagavond tijdens de feestavonden!

Hieronder alle informatie die je nodig hebt om deze ongetwijfeld waanzinnig gezellige week tot een goed einde te brengen.

Het LTC keenenburg Open Dubbel Toernooi 2017 wordt gesponsord door VakantieXperts van der Werf.

Eerste wedstrijden
De wedstrijden zijn gepland. Als je op zaterdag, zondag of maandag moet spelen, heb je inmiddels een e-mail gehad. Maandag komen de schema's online te staan. Tot die tijd blijft het een verrassing wie de tegenstanders zijn...

Alleen nog pinnen
Sinds kort kan bij LTC Keenenburg alleen nog met de pinpas betaald worden.

Verhinderingen
Bij LTC Keenenburg liggen 4 Redcourt tennisbanen waar het toernooi op gespeeld wordt. De ruim 250 spelers zorgen voor heel wat wedstrijden die gespeeld moeten worden. Dat vraagt veel van ons als wedstrijdleiding, maar ook van jou als deelnemer. Wij hopen op begrip, wanneer een wedstrijd verplaatst moet worden om een bepaalde reden. Wij proberen met ieders opgegeven verhinderingen rekening te houden, maar aangezien het toernooi helemaal vol zit, kunnen we geen nieuwe verhinderingen accepteren.

Finaledag zondag 22 oktober
Tijdens de finale dag is er een heuse masseuse op het park aanwezig. Gabriëlla van der Willige kan de stijve spieren en zere ledematen van een hele week tennissen en feesten weer los maken. Kosten bedragen 10 euro voor 15 minuten massage.

DJ Nick draait in de middag heerlijke Mexicaanse lounge muziek. Kunnen we allemaal op maandag weer soepel en relaxed aan de nieuwe week beginnen!

Fiesta Mexicana

Haal de sambaballen uit de kast, stof je sombrero af, trek je dansschoenen aan en haast je “arriba arriba andale andale” richting tennispark. Donderdag -en vrijdagavond gaat het dak er af!

Donderdag 19 oktober

Two DJ's One Sound - DJ's Rik en Jurgen
Vrijdag 20 oktober

Schuif gezellig aan bij Tennisjedekje

Net als vorig jaar kan er ook tijdens dit toernooi weer gezellig meegegeten worden tijdens Tennisjedekje. Natuurlijk zorgen onze topkoks dagelijks voor de lekkerste versnaperingen, maar je kunt ook aanschuiven voor een heus drie gangen diner!

Dagelijks keuze uit:

Maissoep                                                         2,-
Mexicaanse tomatensoep                                  2,-
Omelet met maisbrood                                     3,-
Maaltijdsalade kip/noten/vis                              5,50
Tortillachips met dip                                         4,-

Ovenbak tortillachips met kaas                          5,-
Brood met smeersels                                        4,-
Wrap met groente kip/noten/vis                        4,-
Schaaltje gezond tomaat/paprika/komkommer   3,50
Verse fruitsalade                                              3,50
Diverse Mexicaanse biertjes                              Dagprijs

Tennisjedekje Specials

MAANDAG 16 OKTOBER: De Mexicaanse vlag                 € 9,50
Courgettesoep met empanades
Tortilla met kip
Ijs met rood fruit

DINSDAG 17 OKTOBER: Mexico                                           € 13,50
Verrassingsdiner met een zeer Hoog Mexico gehalte!

WOENSDAG 18 OKTOBER: Speedy Gonzales                    € 11,50
Mexican street salad
Mexicaanse ovenschotel

Mangomousse

VRIJDAG 20 OKTOBER: Hot & Spicy                                     € 12,50
Mais-paprikakoekje met salsa
Chili con Carne
Chocolade toetje

ZATERDAG 21 OKTOBER: Un buen sabado por la noche   € 15,50
Verrassingsdiner

Reserveren?

Loopt het water je al in de mond? Mooi. Blijf dan gezellig eten! Je kunt, uiterlijk één dag van tevoren, een plek aan tafel reserveren door je naam op de lijsten te schrijven die in de kantine hangen of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Per Tennisjedekje avond hebben plek voor maximaal 35 dinergasten, dus wil je zeker zijn van een plek aan tafel, geef je dan snel op.

Sponsors
Het Open Toernooi kan niet zonder de vele sponsoren die onze vereniging een warm hart
toedragen. De volgende bedrijven bedanken wij voor het mede mogelijk maken van het
Keenenburg Open Dubbel Toernooi:

• Hoofdsponsor: VakantieXperts van der Werf
 vakantiexperts