binnenkant

Druk, druk, druk, boodschappen doen, koken, de vaat en dan op donderdagavond ook nog naar de Toss avond van LTC Keenenburg willen. Heel lastig om dat allemaal voor elkaar te krijgen.

Maar daar hebben Hans en Hans nu de oplossing voor.

Elke donderavond kun je voor slechts €9,50 (exclusief drankjes) om 18.45 uur aanschuiven bij de club en krijg je een heus drie gangen diner geserveerd . Als je zin hebt kun je daarna dan lekker gaan tossen.
tennisjedekje

Meestal is het een verrassingsmenu, maar soms ook een bepaald themamenu (zoals Chinees, Italiaans of Grieks). Wil je graag zelf een keer koken voor de club dan kan dat natuurlijk altijd! (Wij zijn gek op gastkoks).

Opgeven kan via het aanmeldingsformulier hieronder voor dinsdag 18 uur. Geef bij opgave je naam, hoeveel personen, datum welke donderdag je komt, evt dieet en wensen zoals lust ik niet, en dan proberen we daar een beetje rekening mee te houden. Mochten we van de inkomsten nog iets overhouden dan wordt dit gebruikt voor handige keukenhulpjes en apparatuur.

Voor vragen kun je altijd bellen met de chefs van Tennisjedekje Hans vd Putte (0636264797) of Hans van Leeuwen (0624852547). Tot ziens op Tennisjedekje in het clubhuis.

Vul onderstaande velden in en geniet van een heerlijk 3-gangen diner gezellig in het clubgebouw om 18:45
Vult u alstublieft alle verplichte velden in (aangegeven met een *).
Heb je nog vragen? Je kan altijd voor vragen bellen met de chefs van TennisJeDekje Hans vd Putte (0636264797) of Hans van Leeuwen (0624852547) Tot ziens op TennisJeDekje in het clubhuis.

Tik de vetgedrukte letters van de beveiligingssleutel over.
Herladen

Schippop