club enkel mix 2019 banner

Nieuwe banen en een nieuw Clubhuis?!

Tijdens de ALV bent u allen geïnformeerd over de noodzaak van een nieuw clubhuis en de renovatie van de huidige vier banen (zie ook de notulen op deze website). Voor onze club natuurlijk een megaoperatie, zeker omdat beide projecten zo ongeveer tegelijk uitgevoerd moeten worden.

Voor het project Nieuw Clubhuis hebben we inmiddels een bouwcommissie die met verve geleid wordt door Charles Boks. Het Pakket van Eisen (PvE) is, in overleg met ’t Kickertje, opgesteld en aan de hand van een aantal ontwerpen en aanbiedingen een keuze gemaakt voor HET Architectenbureau uit Naaldwijk. Zij ronden deze zomer het Detailontwerp af.

Zodra deze af is ontvangt u deze in een aparte nieuwsbrief. Heel erg nieuwsgierig? Kijk alvast hieronder voor een impressie.

Na afronding van het Detail Ontwerp volgt een fase van aanbesteding voor de bouw van het clubhuis.

Alvorens we de selectie gaan maken welke aannemer(s) de opdracht krijgen zullen we alle leden uiteraard uitnodigen voor een buitengewone ledenvergadering. Deze gaat plaatsvinden op 28 oktober en hiervoor krijgt u tijdig een officiële uitnodiging. Tijdens deze buitengewone ledenvergadering zullen tevens de renovatie van de huidige banen aan u worden voorgelegd, alsmede een totaal plan inclusief de (wijze van) financiering, juridische structuur en planning. Een datum om dus alvast in uw agenda te zetten!

Klik hieronder op de afbeeldingen voor een vergroting

bestaande lokatie                                     nieuwe lokatie

CL_bestaand   CL_nieuw