club enkel mix 2019 banner

Beste leden van LTC Keenenburg,kersttrio

Zoals u allemaal heeft gehoord/vernomen op de ledenvergadering van 30 november jl is de race betreffende “operatie clubhuis” van start gegaan.

Er zijn drie teams samengesteld en deze teams zullen activiteiten ondernemen met als doel geld in te zamelen voor het nieuwe clubhuis van LTC Keenenburg.

Alle informatie is en komt binnen deze spciale menukeuze beschikbaar

De eerste actie is een kerstactie!

Als alle leden van LTC Keenenburg de handen ineen slaan dan kunnen we samen bergen verzetten!

Dit leek mij dan ook een mooie toepasselijke gedachte in de komende kersttijd.

Daarom wil ik het volgende aan u voorleggen en hier uw medewerking voor vragen:

Vrijdag 17 december, op het glanzende ballenfeest,  is er een mogelijkheid om naast het drinken van een kerstdrankje met elkaar ook een eerste donatie te doen voor het nieuwe clubhuis!

Er zal een speciaal hiervoor vervaardigde bus staan waar u uw kerstdonatie in kunt doen.

Bent u niet in de gelegenheid om vrijdag 17 december te komen, maar wilt u wel wat van uw kerstattentie besteden aan de “operatie clubhuis”?

Dan kunt u uw bijdrage storten op het: speciale banknummer 1577.24.719  tnv LTC Keenenburg o.v.v. operatie clubhuis Simone

De hoogte van het bedrag is geheel aan u; alle kleine beetjes helpen.

Alvast onze hartelijke dank en ook namens de andere twee teamcaptains wens ik u:

Fijne, warme en liefdevolle kerstdagen en een gezond en sportief 2011 toe.

handtek_simone

Clubkampioenschap Dubbel