Nieuw clubhuis en vernieuwde banen!

Alle aanwezige leden stemden voor! Dus het bestuur heeft toestemming om de plannen uit te gaan voeren.

Tijdens de bijzondere algemene ledenvergadering op 30 november jl werden er veel kritische vragen gesteld en nuttige tips gegeven. Daar maakt het bestuur  dan ook dankbaar gebruik van.

Als alles volgens plan verloopt zal er eind januari aan de banen begonnen worden en kunnen we op 1 april het nieuwe tennisseizoen beginnen op gloednieuwe tennisbanen.

Later in 2011 zal er met de bouw van het nieuwe clubhuis gestart worden, dat is ontworpen door René Hoek van Het Architectenbureau. René is apetrots dat er iets van hem in zijn geboorte dorp gebouwd gaat worden. Met ook nog twee leden van LTC Keenenburg die bij Het Architectenbureau werken hebben we er alle vertrouwen in.

Ook de financiering van de nieuwbouw is een hele uitdaging. Met een lening bij de huisbankier en garantie van het waarborgfonds zullen we een heel eind komen.

Maar voor de slagroom op de taart hebben we nog wel wat extra geld nodig. Daarom zullen drie teams onder leiding van Albert, Ed en Simone acties organiseren om het geld bijeen te brengen. Tijdens  de ledenvergadering ontvouwden zij (een deel van) de plannen en vroegen leden hen te helpen bij de uitvoering daarvan. Op deze website zullen alle activiteiten aangekondigd worden en kan bekeken worden welk team het meeste geld binnenhaalt.

19-okt-2019 00:00
Pub Quiz 2019