De gezelligste tennisvereniging van Schipluiden

Nieuw clubhuis en vernieuwde banen!

Alle aanwezige leden stemden voor! Dus het bestuur heeft toestemming om de plannen uit te gaan voeren.

Tijdens de bijzondere algemene ledenvergadering op 30 november jl werden er veel kritische vragen gesteld en nuttige tips gegeven. Daar maakt het bestuur  dan ook dankbaar gebruik van.

Na een lange en gedegen voorbereiding kan het bestuur dus overgaan tot aanbesteding van het nieuwe clubhuis en de aanleg van nieuwe banen onder voorwaarde dat er goede afspraken met de fiscus en de gemeente Midden Delfland gemaakt worden over onder andere de BTW.handschud

Als alles volgens plan verloopt zal er eind januari aan de banen begonnen worden en kunnen we op 1 april het nieuwe tennisseizoen beginnen op gloednieuwe tennisbanen.

Later in 2011 zal er met de bouw van het nieuwe clubhuis gestart worden, dat is ontworpen door René Hoek van Het Architectenbureau. René is apetrots dat er iets van hem in zijn geboorte dorp gebouwd gaat worden. Met ook nog twee leden van LTC Keenenburg die bij Het Architectenbureau werken hebben we er alle vertrouwen in.

Ook de financiering van de nieuwbouw is een hele uitdaging. Met een lening bij de huisbankier en garantie van het waarborgfonds zullen we een heel eind komen.

Maar voor de slagroom op de taart hebben we nog wel wat extra geld nodig. Daarom zullen drie teams onder leiding van Albert, Ed en Simone acties organiseren om het geld bijeen te brengen. Tijdens  de ledenvergadering ontvouwden zij (een deel van) de plannen en vroegen leden hen te helpen bij de uitvoering daarvan. Op deze website zullen alle activiteiten aangekondigd worden en kan bekeken worden welk team het meeste geld binnenhaalt.

Agenda

Open dubbel senioren toernooi
19-okt-2019 00:00
Pub Quiz 2019
15-nov-2019 19:30
LTC-gala-kerstdiner
17-dec-2019 18:30

opentoernooi button

Bij LTC Keenenburg:pinnenLET OP: er kan alleen met PIN of met KNLTB pas betaald worden!

baan groen

De banen zijn bespeelbaar 

Banner Side
VERENIGING ALGEMEEN     ARCHIEF

Sportpark Keenenburg
Tiendweg 2
2636 HH  Schipluiden
Tel: 015-3808188

Bank: NL71RABO0358244803
KvK: 40398446

KNLTB: 28175

Privacyverklaring

Wie doet wat

Inloggen / uitloggen

Jaarkalender

Clubkampioenen

Operatie nieuw Clubhuis

Hoe het begon

Copyright © 2019. LTC Keenenburg Schipluiden

De foto's op deze website zijn gemaakt in de algemene verenigings sfeer voor en door onze leden. Het is onmogelijk om iedereen persoonlijk toestemming voor plaatsing te vragen. Mocht er een foto of afbeelding op onze website staan waarvan u de rechthebbende bent dan kunnen wij deze voor u verwijderen. Stuur dan een bericht via het contactformulier en vermeld om welke foto het gaat.