club enkel mix 2019 banner

“De Kerstdonatie”

17 december was het dan zo ver. We kwamen vol goede moed het gezellige door Tineke van de Berg versierde clubhuis binnen. De gasten werden allemaal verwelkomt met een glas champagne en het glanzen ballenfeest kon beginnen.

JITB_Kerst_03Jack in the Box verzorgde de kerstmuziek en iedereen was op zijn/haar kerstbest gekleed.

Toen iedereen voor 5 euro een liedje kon uitkiezen welke door de band werd gespeeld, kwam de stemming er nog meer in! De kerstliederen werden luidkeels meegezongen en vele beentjes gingen van de vloer.

De  ongeveer 40 gasten die er vrijdag waren hebben flink in hun buidel getast voor ons nieuw te bouwen clubhuis.  In de daarvoor speciaal gemaakte bus door Marja Wijnans, haalde we in totaal 287,45 euro op!

Bovendien nog een 50,- euro donatie van een lid die er altijd wel is.

Zie de BAROMETER voor een totaaloverzicht

Ik wil hierbij dan ook alle gasten van het glanzende ballen feest bedanken voor hun bijdrage. Zowel financieel als sociaal.

Laten we zeggen de kop is eraf! Edwin en Albert nu is de beurt aan jullie!

Zie voor sfeerimpressies de foto’s op de website (fotoalbum feest 2010)

Simone Grooters.

Clubkampioenschap Dubbel