ACTIVITEITENOVERZICHT

Wat, waar en wanneer wordt uw aanwezigheid en bijdrage dan precies verwacht? Hier volgt een handig overzicht van de tot nu toe bekende acties. Noteer het vast op de kalender en in de agenda en verspreidt het onder familie, vrienden en bekenden die ook vast hun steentje willen bijdragen. Klik op de activiteiten voor meer informatie.

17 december 2010: Glanzende ballenfeest (team simone)

Op deze feestavond in het vorige jaar kon iedereen voor 5 euro een liedje uitkiezen welke door de band werd gespeeld. De kerstdonatiebox was aan het eind van de avond gevuld met bijna 340 euro

29 januari 2011: Wijnproeverij (team Simone) Voor deze actie bent u inmiddels te laat, maar het was een gezellige en geslaagde avond. Opbrengst voor de club: 555 euro

1 februai 2011: Start Steentjes Actie (team Edwin) Het begin van de muur is er! Tomatenkwekerij Fa. A. de Bruijn en Groencentrum Langelaan hebben het fundament gelegd voor onze Steentjes Actie. Bedankt daarvoor! Help ook mee bouwen aan de muur. Koop een steen voor EUR 100,-

Maart 2011: Koplopers van LTC Keenenburg (team Albert)

Treed toe tot deze selecte groep ondernemers en personen die LTC Keenenburg een warm hart toedragen. Koplopers ondersteunen ‘Operatie Clubhuis’ met een bedrag van 1000 euro om de gewenste inrichting van het nieuwe clubhuis een stap dichterbij te brengen.

Maart 2011: Verkoop via Marktplaats (team Albert) De voorjaarsschoonmaak staat voor de deur. Ruim huis en schuur op en bied de spullen die je kunt missen via LTC Keenenburg aan op marktplaats. Je spullen worden in de loods van de club opgeslagen en voor je verkocht. De opbrengst is voor LTC Keenenburg.

April 2011: Competitie binnen de voorjaarscompetitie (team simone)

Onder de competitie tennisteams daagt Simone de teamcaptains uit om elkaar uit te dagen om iets te verzinnen en te organiseren wat geld op kan brengen voor het clubhuis en het “operatie clubhuis competitieteam” te worden.

19 april 2011: Sportieve actie kinderen van ’t Kickertje (team Simone) De kinderen van ’t Kickertje gaan allerlei leuke activiteiten doen om geld te verdienen voor het clubhuis en onderkomen voor de naschoolse opvang.

Zaterdag 21 mei 2011: Kunst -en Dienstenveiling in de Dorpshoeve (team Simone) Zet deze alvast in uw agenda. Kunst en Kitsch is er niks bij. Zaterdag 21 mei vanaf 19.00 uur is de Dorpshoeve dé place to be. Vanavond worden tijdens een officiële veiling kunstwerken uit Schipluiden en omgeving en diensten van leden en Schipluidenaren geveild door Jan Holtkamp en notaris Tim Dröge.

Juni 2011: Loten verkopen (team Albert) Geld verdienen voor de club en ook nog kans maken op een prijs? Dat kan! In juni gaan we loten verkopen waarmee mooie prijzen te winnen zijn. De trekking van de winnaars wordt tijdens het MEGA feest in september gedaan.

Zaterdag 25 juni 2011: Schippop Dit jaar wordt Schippop op het terrein van LTC Keenenburg gehouden. De combinatie van goede muziek, gezelligheid en lekkere hapjes gaat zorgen voor een geweldige dag.

Juli 2011: Flessenactie AH (team Albert) Makkelijker kan niet. Steun de bouw van het nieuwe clubgebouw gewoon tijdens het boodschappen doen bij onze plaatselijke Albert Heijn. De opbrengst van de ‘goede doelen knop’ bij de lege flessen automaat komt de hele maand april ten goede aan Operatie Nieuw Clubhuis.

Augustus 2011: Kraampje zomerfeesten + verkoop kaarten Mega feest (team Simone) Tijdens de zomerfeesten zullen kaarten worden verkocht voor het Mega feest van 10 september. Op de braderie van de zomerfeesten zal LTC Keenenburg aanwezig zijn een kraampje en iedereen uitnodigen voor het Mega feest.

September 2011: Bierfest toernooi De mannen van het 40+ talententeam organiseren ook dit jaar weer een bierfesttoernooi.

Zaterdag 10 september: MEGA feest (team Simone, Albert en Edwin) Tja, de naam zegt eigenlijk al meer dan genoeg. Operatie Nieuw Clubhuis wordt officieel afgesloten met een MEGA feest in de Dorpshoeve. Tijdens dit feest worden de clubkampioenen gehuldigd, de prijzen van de loterij uitgereikt en het beste Operatie Clubhuis team in de bloemen gezet. De totale opbrengst van Operatie Clubhuis wordt tijdens deze avond bekend gemaakt.

Bovenstaand overzicht is een eerste aanzet. Wil je precies weten wat er allemaal in het kader van Operatie Nieuw Clubhuis wordt georganiseerd, wanneer en waar, houd dan vooral deze speciale menukeuze goed in de gaten. Hier houden we al het nieuws rond de acties up to date en kun je de barometers van de verschillende teams volgen.

Laten we hopen dat ze aan het eind van de rit van de pagina af knallen, zo veel geld is er opgehaald!

Groeten,

Simone, Edwin, Albert