club enkel mix 2019 banner

Renovatie tennisbanen LTC Keenenburg van Start!

De goede samenwerking met de gemeente Midden Delfland heeft inmiddels geleid tot een opdrachtverstrekking voor de renovatie van de 4 tennisbanen van LTC Keenenburg. redcourt

Als alles volgens planning verloopt en we niet al te veel vorst krijgen kunnen de leden van de tennisvereniging bij de start van het nieuwe seizoen op RedCourt spelen. Een nieuwe ondergrond voor LTC Keenenburg maar inmiddels een veel beproefde ondergrond die qua snelheid in de buurt van Gravel komt, onderhoudsvrij is en het hele jaar door bespeelbaar.

Een mooie ontwikkeling en door kordaat optreden van alle partijen kan het bestuur zich extra focussen op de realisatie van het nieuwe clubhuis dat naast LTC Keenenburg onderdak gaat bieden aan de Sport BSO (Buitenschoolse Opvang) van ’t Kickertje en wielrenvereniging LEK.

Op deze website van LTC Keenenburg kunt u aanvullende info vinden.

Clubkampioenschap Dubbel
26-aug-2019 00:00