club enkel mix 2019 banner

De banen zijn klaar!!, een foto overzicht:

Zaterdag 2 april: De laatste klusjes worden geklaard. De netpalen, netten en de nieuwe telborden worden gemonteerd. Hier en daar nog wat opgeruimd en geveegd en klaar is Kees. Als het zondag 3 april net zo mooi weer is als zaterdag, beloofd het een mooie opening/demonstratiedag te worden

zeg nou zelf.....is het geen plaatje?

2april 4

ja hoor NIEUWE telborden !!

2april_9

de netten monteren

2april_1

de palen op de juiste plaats

2april_8

Vrijdagmidaag 01-04-2011  17.00 uur, de banen zijn klaar, de hekken provisorisch gerepareerd en de paden bijna weer betegeld. Zaterdag worden de netpalen en netten geplaatst. De stratenmakers komen nog wat afronden. Het clubgebouw is grondig schoongemaakt. De bezems, telborden etc. worden in orde gemaakt en dan op naar zondag 3 april.

Toch nog op tijd voor de officiele opening. Hulde al die noeste werkers

gelukkig kunnen we ook weer netjes over nieuwe bestrating naar de banen lopen

31maart_3

De hekken worden weer bal-dicht gemaakt

31maart_2

de laatste egalisatie ronde rijden en randen afmaken

31maart_6

Woensdag 30 maart 2011: Met 9 man was men druk bezig met baan 1 en 2.

Hopelijk is het donderdag ook nog droog, dan is baan 3 en 4 aan de beurt

Klaar om bespeeld te worden (nog wel even aanvegen)

30maart_1

en dit is nou de nieuwe ondergrond

30maart_3

aan de spullen ligt het niet

30maart_6

Met 9 man was men druk bezig

30maart_5

Lukt het wel of lukt het niet?

Dinsdag 29 maart 2011. Na de nodige tegenslagen wordt de lavalaag voor de derde keer gekeurd. Deze keer wordt het sein op groen gezet. Als het weer nu mee wil werken verwachten ze dat de banen op 3 april toch speelklaar zullen zijn. Als je deze serie foto's bekijkt moet er nog aardig wat werk worden verzet.

Op de goede afloop dan maar.

alles ligt erop, nu de lijnen nog die een onderdeel van de stabiliteitsmat zijn

met__lijnen

De stabiliteitsmat kan erop gerold worden

30maart_4

Advantage RedCourt-Infill

redcourt_infill

De 13 mm dikke stabiliteitsmat

mat

De paden opnieuw betegelen

pad

meten is weten

boren

die 10 cm dikke lava fundering laag ligt er mooi vlak in

fundering_10

grondwerk

De 39 cm zandfundering ligt er al even in. De eerste dagen van maart zijn eigenlijk net te koud voor de laatste lava laag. Toch is begonnen met het aanbrengen van deze laatste laag: 10 cm lavafundering. Hieronder de foto's van 4-maart-2011

fundering_5

fundering_3

fundering_9

dit is maar liefst 39 cm zandfundering

fundering_1

Hieronder zie je waar je al die jaren op gespeeld hebt. Het Canada-Tenn ligt nu oneerbiedig op de parkeerplaats!

oude_canadaten

Op woensdag 16 februari 2011 is de firma Rooden met de renovatie van de banen van start gegaan. Beter weer hadden ze niet kunnen treffen. En als het zo blijft en niet (te hard) gaat vriezen zullen ze ruim voor 1 april klaar zijn! De mannen hebben er zin in en hadden zelfs even tijd om te poseren.

nieuwebanen1

de lijnen kunnen er uit