club enkel mix 2019 banner

Zoals jullie weten organiseert LTC Keenenburg, in het kader van “operatie clubhuis” een unieke

KUNST& DIENSTENVEILING op zaterdag 21 MEI 2011

in de DORPSHOEVE, Keenenburgweg 10

De bezichtiging van de kunst & diensten zal plaatsvinden van 19.00 uur tot 20.00 uur (zaal open vanaf 18.30 uur)

De veiling begint om 20.00 uur tot 21.30 uur

veilingGraag willen we jullie hierbij oproepen om je kunst en/of dienst aan te bieden.

Deze worden dan op een speciale pagina van de website geplaatst.

De aanbieding dient aan de volgende eisen te voldoen:

• de minimale prijs waarvoor je de dienst/kunst aanbiedt (de ondergrens) De stukken worden per opbod geveild
  • een foto van je dienst/kunst
  • een korte omschrijving
  • “echte” kunst, dus geen schilderijen/snuisterijen die bv. bij de Blokker te koop zijn
  • liefst ludieke, unieke diensten. Hoe gekker hoe beter!

Naar de kunst en dienstenveiling

Wat is kunst?

Kunst is alles wat door een mens is gemaakt en dat tot doel heeft de menselijke zintuigen en geest te prikkelen door originaliteit en/of schoonheid. (denk aan schilderijen, tekeningen, beeldhouwwerken, fotografie)

Wat is een dienst?

Een dienst is eigenlijk een 'losse klus'. Bovendien zijn diensten uitsluitend gericht op consumenten en ontastbaar. Diensten kenmerken zich door het eenmalige en unieke karakter. Dat kan een etentje bij iemand thuis verzorgen zijn, een computer herinstalleren, een sportmassage, een boottochtje zijn,  een privé vinoloog op bezoek, onderhoudsbeurt in uw tuin ect.

Er zullen unieke kunstwerken en diensten worden geveild!

Voor meer informatie en bezichtiging van de geveilde stukken, zie verderop deze website

Heeft u zelf kunststukken in de aanbieding, stuur dan een mailtje naar:  marleen @ ltckeenenburg.nl

Heeft u diensten in de aanbieding, stuur dan een mailtje naar:  simone @ ltckeenenburg.nl

Clubkampioenschap Dubbel