club enkel mix 2019 banner

Hallo bezoeker,

Operatie Nieuw Clubhuis komt op stoom

Een nieuw clubhuis en renovatie van de tennisbanen. Een mega-operatie voor LTC Keenenburg waar een aardig prijskaartje aan hangt. Via activiteiten en acties willen we proberen zoveel mogelijk geld op te halen voor de vereniging om zo het clubhuis volledig naar onze wensen in te kunnen richten.

Drie teamsteamleden

De acties worden geleid door drie teams die met elkaar de strijd aanbinden om zoveel mogelijk geld binnen te halen. Team Simone Grooters, team Albert Eikelenboom en team Edwin Dathijn hebben al duizenden euro al binnen. Via deze website kun je hun verrichtingen volgen en aan de barometers zien wie de meeste euro’s voor de club verdient.

Activiteitenoverzicht

Wat, waar en wanneer wordt uw aanwezigheid en bijdrage dan precies verwacht? Via de menuknop Agenda vindt u een handig overzicht van de tot nu toe bekende acties. Noteer het vast op de kalender en in de agenda en verspreidt het onder familie, vrienden en bekenden die ook vast hun steentje willen bijdragen.

Voor contact met de teamleden:

• Simone Grooters E-mail:  simone @ ltckeenenburg.nl
  • Edwin Datthijn E-mail:  edwin @ ltckeenenburg.nl
  • Albert Eikelenboom E-mail:  albert @ ltckeenenburg.nl

Natuurlijk mag je ook zomaar een bedrag doneren op het speciale banknummer:  1577.24.719 tnv LTC Keenenburg ovv het team dat je wilt steunen.

19-okt-2019 00:00
Pub Quiz 2019