club enkel mix 2019 banner

UITDAGING TEAMS VOORJAARS COMPETITIE 2011

Beste teamcaptains,

Zoals jullie weten zijn we met z’n allen bezig om geld bijeen te schrappen voor het nieuw te bouwen clubhuis!

Nu leek het mij leuk om in dit kader een competitie binnen de voorjaarscompetitie te houden.

Dus hierbij daag ik jullie uit om samen met jullie team iets te verzinnen en te organiseren wat geld op kan brengen voor het clubhuis.

Jullie hebben hiervoor tot 10 september de tijd. Dan zal het winnende “operatie clubhuis competitieteam” bekend worden gemaakt op het megafeest!

Dus wie haalt het meeste geld binnen!

Je kunt dit met sportieve prestaties doen (b.v. voor elke game in de competitie, schenken we als team de club 10,- euro) of met andere ludieke acties!

Zijn jullie enthousiast geraakt en doen jullie mee? Stuur dan een mailtje met jullie actie naar simone @ ltckeenenburg.nl

Ik zorg voor de PR; vermelding sport en cultuurblad en website.

Graag zie ik jullie acties voor 1 april tegemoet.

Ik hoop op een spannende operatie clubhuis competitie en wens jullie nu alvast veel succes!

De baten komen bij de thermometer van Simone.

Groetjes, Simone Grooters

06  28231874