club enkel mix 2019 banner

logoKDV

LTC Keenenburg organiseert een unieke KUNST & DIENSTENVEILING op

zaterdag 21 MEI 2011  -  DORPSHOEVE Keenenburgweg 10

Film gemaakt door Lex Rutgers :

(LET OP: gebruik je Internet Explorer 9 ? voeg dan deze website bij de internetopties, toe aan de vertrouwde websites en zet het beveiligingsniveau voor deze zone op 'normaal-laag')

BEZICHTIGING KUNST & DIENSTEN:

Van 19.00 uur tot 20.00 uur (zaal open vanaf 18.30 uur)

VEILING:

Van 20.00 uur tot 21.30 uur

Op deze kunst en dienstenveiling is iedereen welkom! Er zullen kunststukken en diensten geveild worden.

klusjesman

kunst

<<klik hier<   Wat is kunst?

Kunst is alles wat door een mens is gemaakt en dat tot doel heeft de menselijke zintuigen en geest te prikkelen door originaliteit en/of schoonheid. (denk aan schilderijen, tekeningen, beeldhouwwerken, fotografie)

Wat is een dienst?  >klik hier>>

Een dienst is eigenlijk een 'losse klus'. Bovendien zijn diensten uitsluitend gericht op consumenten en ontastbaar. Diensten kenmerken zich door het eenmalige en unieke karakter. Dat kan een etentje bij iemand thuis verzorgen zijn, een computer herinstalleren, een sportmassage, of een boottochtje zijn enz.

Er zullen unieke kunstwerken en diensten worden geveild! klik op de twee afbeelding knoppen.

Heeft u zelf kunststukken in de aanbieding stuur dan een mailtje naar: marleen @ ltckeenenburg.nl

Heeft u diensten in de aanbieding stuur dan een mailtje naar: simone @ ltckeenenburg.nl

19-okt-2019 00:00
Pub Quiz 2019