club enkel mix 2019 banner

De lente staat voor de deur. Hoog tijd om het huis grondig te soppen en de boel eens flink op te ruimen. Weg met al die overbodige rommel, spullen en speelgoed waar de kinderen toch niet meer mee spelen….NEE, niet weggooien!!!

marktplaatsGeef het Marktplaats Team van LTC Keenenburg een belletje en zij komen gratis en voor niks de spullen bij u ophalen, slaan het op in de loods bij de tennis, en verkopen de spullen via Marktplaats.

De opbrengst komt uiteraard geheel ten goede aan Operatie nieuw Clubhuis. Zo slaat u twee vliegen in één klap. U bent van uw rommel af en steunt LTC Keenenburg bij de bouw van het nieuwe clubhuis.

Hoe meer spullen hoe beter, dus geeft het door aan alle vrienden en kennissen met rommelige schuren en uitpuilende kasten!

Hoe werkt het

Heeft u spullen die wellicht nog wat waard zijn, maar u heeft geen zin het zelf te verkopen? Stuur dan een e-mail, het liefst met foto van het aan te bieden object, naar marktplaats @ ltckeenenburg.nl of bel 06-51423419.

Het Marktplaats Team neemt dan zo snel mogelijk contact op om een afspraak te maken.

We rekenen op een overvolle loods!

Met vriendelijke groet,

Het LTC Keenenburg Marktplaats Team:

Saskia Roessen

Flip Langstraat