Wat is de koopjeskelder?

Geef het Marktplaats Team van LTC Keenenburg een belletje en zij komen gratis en voor niks de spullen bij u ophalen, slaan het op in de loods bij de tennis, en verkopen de spullen via Marktplaats. De opbrengst komt uiteraard geheel ten goede aan Operatie nieuw Clubhuis. Zo slaat u twee vliegen in één klap. U bent van uw rommel af en steunt LTC Keenenburg bij de bouw van het nieuwe clubhuis.

Heeft u zelf een koopje in de aanbieding stuur dan een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Benieuwd naar het aanbod op Markplaats? Zie hieronder een overzicht van de aangeboden spullen. Zit er iets voor u tussen, kijk dan op www.marktplaats.nl, of stuur een e-mail naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

CIMG4710

Koopje no.1