club enkel mix 2019 banner

De Polderkikkers hebben zich op deze warme lentemiddag, de 19e april, geweldig ingezet om geld op te halen voor de inrichting

van de buitenruimte. In totaal is een bedrag opgehaald van € 398,80.

Het bedrag is verdubbeld door de directie, zodat er een totaalbedrag kan worden genoteerd van € 800,-.

Zie voor alle foto's van die dag het  of via PICASA

kickertje sponsoractie

Met dank aan Simone Grooters (LTC Keenenburg) voor de presentatie deze middag. We zullen nog lang terug denken aan de turncapriolen, de keepprestaties van de mannen, de geweldige tennismatches waarbij veel geld werd ingezameld en natuurlijk de run-bike-run van Sven en

natuurlijk alle andere kinderen die een geweldige act hebben gedaan of overheerlijke cakejes hadden gebakken.

Arina v.d. Velden ('t Kickertje)

19-okt-2019 00:00
Pub Quiz 2019