De gezelligste tennisvereniging van Schipluiden

club enkel mix 2019 banner

Opbrengst veiling € 9850,- !

s m"Boven verwachting!" lacht Simone als door veilingmeester Jan Holtkamp bekend wordt gemaakt dat de opbrengst van de veiling bijna 10.000 euro bedraagt. Een super mooi bedrag voor Operatie Nieuw Clubhuis.veilingmeester In de onderlinge strijd tussen de teams van Albert, Edwin en Simone schiet de barometer van Simone dan ook omhoog. Voor Edwin en Albert een goede stimulans om extra hun best te doen om langszij te komen.

Maandenlang heeft Simone met haar team gewerkt aan de voorbereidingen voor de veiling. Jan Holtkamp en Tim Dröge waren meteen bereid om mee te werken als respectievelijk veilingmeester en notaris. Het eerste doel was om zoveel mogelijk kunstwerken en diensten binnen te halen. Toen dat eenmaal op gang kwam en er steeds leukere diensten en mooie, soms ludieke, kunstwerken binnen kwamen, werd er een PR offensief ingezet. Met billboards en flyers liepen Simone, Anjella en Marleen tijdens Koninginnedag over de vrijmarkt. Bianca schreef stukken voor de krant en een prachtig spandoek werd aan de witte brug gehangen. Ook de Dorpshoeve werkte mee om de veiling tot een groot succes te maken en een Chinees buffet werd besteld.

Zaterdagmiddag 21 mei werd de Dorpshoeve omgetoverd tot een heuse veiling. De kunstwerken werden opgesteld en de glazen Cava klaar gezet. Toen werd het spannend. Hoeveel mensen zouden er komen? En zouden ze wel bieden? Na het buffet, waar ongeveer 25 mensen van smulden, liep de Dorsphoeve snel vol. En om even over acht was het eerste kunstwerk al verkocht! Jan Holtkamp veilde in een razend tempo alle 64 kavels. Alleen een muzikaal intermezzo van Jack in Box zorgde voor een korte adempauze. In ruim ander half uur tijd waren alle kavels geveild en maakte Jan Holtkamp de door Tim Dröge berekende opbrengst bekend! Wat een succes! Zo'n hoge opbrengst had niemand verwacht!

kunststukkenEn wat waren nu de populairste kavels? Bij de dames was dat toch wel de mentale training door Yoran Verschoor en bij een aantal heren de wielertenues van Leontine van Moorsel. Maar ook de tochtjes met auto's, motor, boten en trike deden het goed. Verder werd er ook goed geboden op de etentjes en wandeltochten, schoonheidsbehandeling en metamorfose. Het bieden werd vooral spannend toen het ging om de fles Bordeaux en het bezoek aan de minister. Het meest opvallende kunstwerk was toch wel de pentekening van Erick Frerichs van een middeleeuws tennistafereel bij kasteel Keenenburg. Gelukkig komt die in het nieuwe clubhuis te hangen, zodat iedereen hier van kan genieten.

We kunnen terugkijken op een hele gezellige, succesvolle avond en kijken uit naar de volgende acties van Simone, Albert en Edwin.

publiek1

Film gemaakt door Lex Rutgers :

Agenda

Open dubbel senioren toernooi
19-okt-2019 00:00
Pub Quiz 2019
15-nov-2019 19:30
LTC-gala-kerstdiner
17-dec-2019 18:30

opentoernooi button

Bij LTC Keenenburg:pinnenLET OP: er kan alleen met PIN of met KNLTB pas betaald worden!

baan groen

De banen zijn bespeelbaar 

Banner Side
VERENIGING ALGEMEEN     ARCHIEF

Sportpark Keenenburg
Tiendweg 2
2636 HH  Schipluiden
Tel: 015-3808188

Bank: NL71RABO0358244803
KvK: 40398446

KNLTB: 28175

Privacyverklaring

Wie doet wat

Inloggen / uitloggen

Jaarkalender

Clubkampioenen

Operatie nieuw Clubhuis

Hoe het begon

Copyright © 2019. LTC Keenenburg Schipluiden

De foto's op deze website zijn gemaakt in de algemene verenigings sfeer voor en door onze leden. Het is onmogelijk om iedereen persoonlijk toestemming voor plaatsing te vragen. Mocht er een foto of afbeelding op onze website staan waarvan u de rechthebbende bent dan kunnen wij deze voor u verwijderen. Stuur dan een bericht via het contactformulier en vermeld om welke foto het gaat.