club enkel mix 2019 banner

Vertegenwoordigers van Rooden B.V., ISA sport en de KNLTB hebben vrijdag 10 juni onze tennisbanen gecontroleerd.

Met meetapparatuur, meetlinten en dergelijke zijn ze aan de slag gegaan.

De afmetingen, de vlakheid en de bolling van de velden werden o.a. gecontroleerd.

Na enkele uren meten zijn er geen afwijkingen geconstateerd.

Dat houdt dus in dat onze banen officieel geschikt zijn bevonden voor het spelen van competitie.

Er was één opmerking van de KNLTB; de hoeveelheid infill materiaal op de banen is prima, maar moet beter verdeeld worden over het speelveld.

Dit wordt gerealiseerd door consequent na iedere speelronde te vegen en een ruim gebied buiten de baan mee te nemen. Zo wordt infill materiaal van buiten het speelveld naar binnen gebracht.

Ruud Kersbergen

10juni 3