De gezelligste tennisvereniging van Schipluiden

club enkel mix 2019 banner

 

Rommelmarkt verkoop was een groot succes voor LTC

 

Eerste inkomsten "operatie clubhuis competitieteam" zijn binnen!

 

Zondag 4 juni vroeg ons bed uit om de kraam op te tuigen in de Dorpshoeve. Behendig werden de paspoppen door Ellen voorzien van geweldige combinaties en werd de merkkleding door de ervaren handen van Arja stijlvol op de kraam gelegd. Verder stonden Ria en Simone te zwoegen om de kleding op kleur te draperen op de kledingrekken. Toen nog de prijskaartjes erop en de verkoop kon beginnen.

Naast ons stond dames 1 van LTC ( Vera en Gerda) onder leiding van Lia de kraam met rommel op te tuigen. Ook zij hadden de uitdaging opgepakt en waren van plan veel geld op te halen voor operatie clubhuis.

De deuren gingen open en de mensen stormden naar binnen. Ons kraampje trok veel bekijks. "Goedemiddag mevrouw, zoekt u iets voor uw kleinkinderen, dat hebben we ook hoor! Kijk eens wat een mooie sportkleding," Arja ontpopte zich als een ervaren verkoopster. Ria hoorde ik regelmatig zeggen: "oo, dit past u wel hoor". En ze legde op een professionele manier een T-shirt op iemands rug. Ellen was de dame waarbij de klanten konden afrekenen. "Nee onderhandelen doen we nog niet, we zijn net open! " En ze beheerde met straffe hand de kas!

Elke keer weer werden de paspoppen van nieuwe creaties voorzien door Ellen. Het hoogtepunt van de dag was het geheel aankleden van een man voor de bruilof van zijn dochter middels een pak, bijpassend overhemd en schoenen. U kunt hem en zijn creatie bezichtigen 15 augustus op Hodenpijl!

Opbrengst voor operatie clubhuis:

Dames 2: 180,- euro.

Dames 1: 106, 48 euro.

 

Echter het team Dames 1 heeft ook nog tijdens de voorjaarscompetitie 51,25,- euro bijeen geslagen aan dubbele fouten. Elke dubbele fout kostte degene die hem maakte 0,50,- euro.

Competitieteam Dames 2 staat nu op kop met als goede tweede Dames 1 met een totaal bedrag van 157,73 euro.

 

Welke competitieteam neemt de uitdaging op en doet ook een gooi naar het kampioenschap?

Wie wordt uiteindelijk de winnaar van "operatie clubhuis competitieteam"?

Teamcaptains van alle competitieteams, jullie hebben nog tot 10 september de tijd. De uitslag wordt bekend gemaakt op 10 september tijdens het megafeest.

 

De barometer stijgt met stip !! 

 

Ik ben benieuwd!

Simone Grooters

 

 

Agenda

Open dubbel senioren toernooi
19-okt-2019 00:00
Pub Quiz 2019
15-nov-2019 19:30
LTC-gala-kerstdiner
17-dec-2019 18:30

opentoernooi button

Bij LTC Keenenburg:pinnenLET OP: er kan alleen met PIN of met KNLTB pas betaald worden!

baan groen

De banen zijn bespeelbaar 

Banner Side
VERENIGING ALGEMEEN     ARCHIEF

Sportpark Keenenburg
Tiendweg 2
2636 HH  Schipluiden
Tel: 015-3808188

Bank: NL71RABO0358244803
KvK: 40398446

KNLTB: 28175

Privacyverklaring

Wie doet wat

Inloggen / uitloggen

Jaarkalender

Clubkampioenen

Operatie nieuw Clubhuis

Hoe het begon

Copyright © 2019. LTC Keenenburg Schipluiden

De foto's op deze website zijn gemaakt in de algemene verenigings sfeer voor en door onze leden. Het is onmogelijk om iedereen persoonlijk toestemming voor plaatsing te vragen. Mocht er een foto of afbeelding op onze website staan waarvan u de rechthebbende bent dan kunnen wij deze voor u verwijderen. Stuur dan een bericht via het contactformulier en vermeld om welke foto het gaat.