club enkel mix 2019 banner

Voor de finale clubkampioenschappen zondag, wordt op zaterdag 25 juni Schippop georganiseerd op het terrein van LTC Keenenburg.

schippop

Even geleden heb ik je gevraagd een taart, hartig of zoet, te bakken. Deze taarten worden in gezelschap van koffie en thee verkocht ten behoeve van het nieuwe clubhuis. Dat komt helemaal voor de bakker was het idee.

Twintig leden hebben zich gevraagd en ongevraagd bereid verklaard een taart te bakken of hebben een geldelijke bijdrage geleverd. Een kwart van het streef getal. Mmmmmmm Wellicht niet bekend met de smaak van hartig of zoet maar vast wel met de smaak van saté. Toegevoegd bij deze aan het assortiment op 25 juni.

Alsnog een oproep: MELD JE AAN VOOR HET BAKKEN VAN EEN TAART OF DONEER € 5 voor een taart of het maken van SATE OP ING 3743297 tnv. A. van der Velden. hvdputte @ kabelfoon.nl (stuur een berichtje wanneer je alsnog gaat bakken) Taarten kunnen afgeleverd worden op vrijdagavond 24 juni op de Westlander 12 of op zaterdagmorgen vanaf 11.00 uur bij de vereniging bij Hans en Toni.

Ook zijn we nog op zoek naar mensen die willen helpen bij de verkoop van de taarten of saté, of het van te voren klaarzetten of na afloop opruimen. Het is al prettig als je zelfs maar een uurtje kunt helpen. Geef je hiervoor alsjeblieft op, via hetzelfde mailadres en geef even aan wanneer je kunt helpen. Het tijdstip ligt tussen 15.00 – 21.00 uur (vanaf 13.00 uur opbouwen, van 21.00 – 22.00 uur opruimen).

Wat kan ik je beloven op 25 juni. Een optimale voorbereiding op je finale zondag door middel van een gezellige middag en/of avond opgeluisterd door prachtige muziek, met vertier voor onze kleine medemens op het terrein en versterking en verrijking voor de innerlijke mens. Kortom ingrediënten voor een onvergetelijke middag en avond.

Hartelijk dank alvast

Toni van der Velden