club enkel mix 2019 banner

Ondanks de regen in de ochtend is Schippop een succes geworden. Dit jaar was het voor het eerst bij LTC Keenenburg op het terrein. Meer ruimte en meer mogelijkheden! Een van de mogelijkheden was het verkopen van taarten (zoet en hartig), turkse pizza's en sateetjes ten bate van Operatie Nieuw Clubhuis. Dit bleek ook in zeer goede aarde te vallen bij de festival bezoekers en de medewerkers en artiesten van Schippop. Over de lunch en buffet ook alleen maar lof! Super, dames en heren van LTC Keenenburg! Volgend jaar weer?schippop

Marleen

Vrijdagavond en zaterdag stroomden de taarten, net als de regen, binnen.

Er werd volop van gegeten door natte zomerfeestgangers en later hongerige schippopbezoekers.

Naast taarten en cake zowel hartig als zoet (wat een kooktalent bij LTC) werd er thee en koffie, saté en turkse pizza verkocht.

Het ging erin als koek. We hebben vrijwel alles uitverkocht en er ontstond nog bijna een battle of the last pizza.

Opbrengst € 750. We bedanken iedereen, en in het bijzonder de mensen die ons geholpen hebben!

Het was een gezellige, onvergetelijke dag.

De overgebleven taartvormen staan in het clubhuis in een doos.

Hartelijke groet,

Hans en Toni