club enkel mix 2019 banner

'Operatie Clubhuis' levert ruim 23.000 euro op voor een nieuw clubgebouw

'Een waanzinnig resultaat dat we met alle leden, sponsoren en vrienden van LTC Keenenburg hebben behaald. Hiermee hebben we een heel mooi bedrag opgehaald om ons nieuw te bouwen clubgebouw naar eigen smaak in te richten', meldt Jan-Jaap Koppert, voorzitter van LTC Keenenburg, lachend als hij de cheque overhandigd krijgt tijdens het Megaballenfeest op zaterdag 10 september in de Dorpshoeve.

Met het feest werd Operatie Clubhuis, iets minder dan een jaar geleden gestart, knallend afgesloten.

Een Kunst- en Dienstenveiling, wijnproeverij, steentjesmuur, acties van de Kicker, een loterij en taartenverkoop tijdens Schippop. Dit is slechts een greep uit de vele acties die LTC Keenenburg het afgelopen jaar heeft georganiseerd om geld binnen te halen voor de inrichting van het nieuw te bouwen clubhuis. Drie teams onder leiding van Simone Grooters, Albert Eikelenboom en Edwin Dathijn gingen met elkaar de strijd aan om zoveel mogelijk geld op te halen voor de club. Die strijd is uiteindelijk gewonnen door het team van Simone, maar natuurlijk geldt uiteindelijk alleen het mooie eindresultaat.

Het op het feest gepresenteerde bedrag is nog niet het finale eindbedrag. Een aantal acties loopt nog steeds en ook de opbrengst van het feest komt voor een deel nog ten goede aan Operatie Clubhuis.

Het uiteindelijke eindbedrag wordt t.z.t. bekend gemaakt.

Tijdens het Megaballenfeest is door de notaris ook de trekking verricht van de LTC Keenenburg loterij.

Wie weet heeft u wel de hoofdprijs gewonnen. Een weekend Barcelona, aangeboden door Toerkoop Reisburo van der Werf.

"Namens LTC Keenenburg wil ik iedereen bedanken die heeft meegeholpen en/of bijgedragen om Operatie Clubhuis tot een groot succes te maken. Zonder jullie was het niet gelukt!", aldus voorzitter Koppert.

totaalbedrag

Voorzitter Jan-Jaap Koppert krijgt de cheque met daarop het totaalbedrag van Operatie Clubhuis overhandigt door Simone Grooters, Edwin Dathijn en Albert Eikelenboom

19-okt-2019 00:00
Pub Quiz 2019