De gezelligste tennisvereniging van Schipluiden

club enkel mix 2019 banner

Er is de afgelopen maanden, ondanks de strenge en langdurige winter, door de aannemer hard gewerkt. Alles is bijna volgens schema verlopen, en dit houdt in dat we verwachten dat de oplevering zal plaatsvinden in de tweede week van april. Een mooi en spannend moment natuurlijk.

Ook rondom het nieuwe clubhuis is een forse inspanning geleverd. De technische groep heeft met hulp van diverse leden bijna letterlijk onder de grond gewerkt, en dat met temperaturen onder het vriespunt (!!).

 

Later tijdens de klus-dagen is er met man en macht gewerkt (maar liefst 60 man/vrouw op de 1e klusdag) om de nieuwe indeling van het tennispark gestalte te geven. Een toegangspad, een nieuw terras, en het groen werden onder handen genomen. Zie de foto's in het fotoalbum.

Het bestuur bedankt iedereen die hieraan heeft meegeholpen, van harte.

In de komende weken zullen er stukje bij beetje zaken overgebracht gaan worden naar de nieuwbouw. Hierbij moet je denken aan o.a.: telefoon, internet, koffiemachine, bar/biertap, enzovoort. Het kan dus zo zijn dat we een korte periode teruggaan in de tijd. Bijvoorbeeld weer afhangen met je pasje op een bord, koffie drinken uit een koffiekan, bier uit een fles, dat soort dingen dus.

Het uiteindelijke doel is om rond 1 mei helemaal verhuisd te zijn, zodat we op 8 juni het grote "Oud en Nieuw" feest kunnen vieren.

Maarrrrrr, om het grote feest te kunnen vieren moet er wel nog een en ander gebeuren op het gebied van de inrichting (keuken, bar, kleedkamers, technische installaties en schoonmaak) en terrein. Om dit allemaal te realiseren hebben we nog 7 (maan)dagen ingepland om dit met hulp van velen te klaren. Het idee is om van 18:30 tot 21:00 de werkzaamheden een voor een weg te werken. Iedereen is welkom.

U kunt in de agenda zetten:  • 8, 15, 22 april • 6, 13, 27 mei • 3 juni

Het bestuur

plattegrond

Agenda

Open dubbel senioren toernooi
19-okt-2019 00:00
Pub Quiz 2019
15-nov-2019 19:30
LTC-gala-kerstdiner
17-dec-2019 18:30

opentoernooi button

Bij LTC Keenenburg:pinnenLET OP: er kan alleen met PIN of met KNLTB pas betaald worden!

baan groen

De banen zijn bespeelbaar 

Banner Side
VERENIGING ALGEMEEN     ARCHIEF

Sportpark Keenenburg
Tiendweg 2
2636 HH  Schipluiden
Tel: 015-3808188

Bank: NL71RABO0358244803
KvK: 40398446

KNLTB: 28175

Privacyverklaring

Wie doet wat

Inloggen / uitloggen

Jaarkalender

Clubkampioenen

Operatie nieuw Clubhuis

Hoe het begon

Copyright © 2019. LTC Keenenburg Schipluiden

De foto's op deze website zijn gemaakt in de algemene verenigings sfeer voor en door onze leden. Het is onmogelijk om iedereen persoonlijk toestemming voor plaatsing te vragen. Mocht er een foto of afbeelding op onze website staan waarvan u de rechthebbende bent dan kunnen wij deze voor u verwijderen. Stuur dan een bericht via het contactformulier en vermeld om welke foto het gaat.