De gezelligste tennisvereniging van Schipluiden

club enkel mix 2019 banner

DE WEEK AFTER

Wat hebben we een ontzettend leuk weekeinde gehad rondom de opening van het nieuwe clubhuis. Met een geweldige afsluiting op zaterdagavond!
Ik heb overigens gehoord dat er inmiddels ook al wat boutjes voor een winterbarbecue, kerstmis 2013, in de vriezer liggen. Ook heb ik gehoord dat Kees blij was  met de lichtjes die hij persoonlijk mocht ontvangen. Bij zijn eerstvolgende bardienst worden ze aangestoken. En natuurlijk op de avonden van de clubkampioenschappen die binnenkort beginnen. Ik hoop dat het wat minder waait. Dat komt het spel en de lichtjes ten goede.

Maar eerst DE DOENER VAN DEZE WEEK

Komende zaterdag is het weer tijd voor het muzikale festival Schippop (zie http://www.schippop.nl/). Het festival vindt plaats van 15.00 uur tot in de late uurtjes. Gedurende de middag worden er op het terrein activiteiten in het teken van muziek, dans en creativiteit aangeboden voor kinderen, door 't Kickertje.schippop
De barcommissie en een aantal leden van de vereniging zorgen voor de catering van de bands en de sponsoren. Op het festival terrein staat ook weer een kraampje met eten van LTC  Keenenburg.  Er worden pannenkoeken, poffertjes, koffie, thee, cake, taart en natuurlijk de turkse pizza (wie herinnert zich niet de battle of de pizza's) verkocht.
De opbrengst van de verkoop is voor de vereniging.

Wie verrast de organisatie met zo'n  heerlijke zelfgemaakte taart, cakejes of een cake en/of bakt pannenkoeken. Wij gaan de etenswaren weer prachtig uitstallen en natuurlijk zijn we ook op zoek naar bemanning en ''bevrouwing'' van onze etenskraam.
Je huisgemaakte bijdrage kun je zaterdagmorgen vanaf 09.00 uur afgeven in het clubhuis.

Meld je aan voor de DOENER van deze week met:   IK MAAK .........  en/of  IK VERKOOP ............

op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  bij Toni van der Velden.

Doe dit uiterlijk donderdag aanstaande. Je krijgt een bevestiging.
Maak er met ons weer een Top dag van!

Toni van der Velden

 

 

Agenda

LTC-gala-kerstdiner
17-dec-2019 18:30

opentoernooi button

Bij LTC Keenenburg:pinnenLET OP: er kan alleen met PIN of met KNLTB pas betaald worden!

baan groen

De banen zijn bespeelbaar 

Banner Side
VERENIGING ALGEMEEN     ARCHIEF

Sportpark Keenenburg
Tiendweg 2
2636 HH  Schipluiden
Tel: 015-3808188

Bank: NL71RABO0358244803
KvK: 40398446

KNLTB: 28175

Privacyverklaring

Wie doet wat

Inloggen / uitloggen

Jaarkalender

Clubkampioenen

Operatie nieuw Clubhuis

Hoe het begon

Copyright © 2019. LTC Keenenburg Schipluiden

De foto's op deze website zijn gemaakt in de algemene verenigings sfeer voor en door onze leden. Het is onmogelijk om iedereen persoonlijk toestemming voor plaatsing te vragen. Mocht er een foto of afbeelding op onze website staan waarvan u de rechthebbende bent dan kunnen wij deze voor u verwijderen. Stuur dan een bericht via het contactformulier en vermeld om welke foto het gaat.