De gezelligste tennisvereniging van Schipluiden

club enkel mix 2019 banner

Wat een geweldig programma was er weer georganiseerd rond de opening van het nieuwe clubgebouw. Na heeeeeeel veel werk door verschillende teams en natuurlijk veel vrijwilligers is het gebouwde clubgebouw op tijd af gekomen. Dit prachtige resultaat moet natuurlijk gevierd worden.

Op donderdag 6 juni 2013 begon het feest met een supergezellig en zeer druk bezochte Wimbledon style toss event. Hiervoor was er zelfs een reserve inschrijflijst nodig. De witte Winbledon style werd goed nageleefd (tot zelfs de haren). Uiteraard was er aardbeien met slagroom en Cava. We zagen zelfs de traditionele houten tennisrackets en sto hoeden.
De Cittaslow Super Senior Challenge was een gezellig toernooi met een gezonde, uit streekproducten samengestelde, Cittaslow lunch.
Vrijdagavond was het nieuwe clubgebouw lekker vol met deelnemende teams aan de Knotsgekke Keenenburg Pubquiz. Een stuk of tien teams streden met elkaar om de bokaal te winnen. De vragen gingen over van alles en nog wat zoals reizen, muziek, omgeving, sport etc. dus een brede kennis was wel prettig. Het laatste onderdeel waar punten verzameld konden worden was een karaoke per team op een lied van de Beatles. De originaliteit en uitvoering bepaalde de punten dus dat dit hilarische taferelen met zich mee bracht spreekt voor zich. Het was een geweldig gezellige avond tot in de kleine uurtjes.

jaccoZaterdag 8 juni was natuurlijk de dag van de opening. 15 leden hebben geboden op een plek tegenover Jacco Eltingh op de tennisbaan, de opbrengst natuurlijk voor het goede clubgebouw-doel. Jacco maakt er altijd wel een feest van zodat ook de toeschouwers niet voor niets gekomen waren. Hierna opende Jacco samen met twee jeugdleden officieel het clubgebouw en was er toepasselijk gebak met foto erop en kon iedereen toosten op een super clubgebouw waar LTC Keenenburg, 't Kickertje en LEK  trots op mogen zijn.
De oproep om 's avonds rode waxinelichthouders mee te nemen voor onze gezellige lichtman Kees, werd behoorlijk gehoor aan gegeven. Wat een gezellig ontvangst, deze zouden later aangestoken worden. Het feest was werkelijk spetterend en bijna uniek te noemen. Het nieuwe clubgebouw leek nu al te klein, wat een opkomst!! De foto's van alle feestelijkheden werden op groot scherm gepresenteerd. Het werd een supergezellige feestavond met om 24:00 uur een vuurwerkshow waar Scheveningen jaloers op is. Hans heeft zelfs in de (nieuwe) keuken gestaan en oliebollen gebakken. Het feest duurde tot in de heeele kleine uurtjes.
Het is bewezen dat in dit clubgebouw perfect een groot feest te vieren is.

Iedereen onwijs bedankt voor de organisatie en deelname aan deze drie openingsdagen. Bekijk alle 568 foto's in het fotoalbum op deze website, ze zijn de moeite waard. Je kan iedere foto downloaden, en als je bijvoorbeeld het fotomoment met Jacco op originele grootte wilt met hoge resolutie (om boven je bed in te lijsten), neem dan even contact op met Simone of Marleen.

Groetjes
Walter

keeslicht1   keeslicht2

  keeslicht3

 

Agenda

Open dubbel senioren toernooi
19-okt-2019 00:00
Pub Quiz 2019
15-nov-2019 19:30
LTC-gala-kerstdiner
17-dec-2019 18:30

opentoernooi button

Bij LTC Keenenburg:pinnenLET OP: er kan alleen met PIN of met KNLTB pas betaald worden!

baan groen

De banen zijn bespeelbaar 

Banner Side
VERENIGING ALGEMEEN     ARCHIEF

Sportpark Keenenburg
Tiendweg 2
2636 HH  Schipluiden
Tel: 015-3808188

Bank: NL71RABO0358244803
KvK: 40398446

KNLTB: 28175

Privacyverklaring

Wie doet wat

Inloggen / uitloggen

Jaarkalender

Clubkampioenen

Operatie nieuw Clubhuis

Hoe het begon

Copyright © 2019. LTC Keenenburg Schipluiden

De foto's op deze website zijn gemaakt in de algemene verenigings sfeer voor en door onze leden. Het is onmogelijk om iedereen persoonlijk toestemming voor plaatsing te vragen. Mocht er een foto of afbeelding op onze website staan waarvan u de rechthebbende bent dan kunnen wij deze voor u verwijderen. Stuur dan een bericht via het contactformulier en vermeld om welke foto het gaat.