opentoernooi2018

bekerAl bijgekomen van de Clubkampioenschappen Enkel en Mix of spijt dat je deze keer niet hebt meegedaan? Dan is er voor iedereen weer een nieuwe kans:
De Clubkampioenschappen Dames dubbel en Heren dubbel senioren.

Het clubkampioenschappen dubbel staat voor de deur! Het kampioenschap wordt dit jaar gespeeld van 20 augustus t/m 31 augustus 2018.
In week 35 vinden de halve finales plaats en de finales worden gespeeld op vrijdagavond 31 augustus.

Er wordt gespeeld in 3 categorie├źn: A (top), B (gevorderden) en C (beginners en recreanten). Geef je dus snel op in de categorie waarin je denkt het meest thuis te horen. De wedstrijden starten standaard om 19.00u.

We hebben dit jaar de mogelijkheid om eerder te beginnen, namelijk vanaf 17.45u. Als dit niet uitkomt, kun je deze tijden als verhindering opgeven (deze worden niet als verhindering meegeteld).

Voor meer informatie over het toernooi, klik hier voor het wedstrijdreglement of klik rechts voor het overzicht van het toernooi

Hopelijk tot ziens in augustus!

Een sportieve groet,
De wedstrijdleiding