Zonnepanelen LTC Keenenburg

olieboltennisGraag nodigen we vrijdagavond 4 januari alle leden van LTC Keenenburg van harte uit om met elkaar te proosten op het nieuwe jaar 2019.

Na een succesvolle eerste editie vorig jaar, organiseren we ook dit jaar voor de liefhebbers (bij goed weer) het Beste-Wensen-Toernooi.

Wij zorgen voor de vuurkorven, glühwein, winterse taferelen en natuurlijk oliebollen en champagne. Kom dus gezellig proosten op het nieuwe jaar en sla gelijk een (olie)balletje mee! Het toernooi start om 19:30 uur

Aanmelden kan HIER op deze website van LTC Keenenburg.   Er kunnen maximaal 32 spelers meedoen.

bestewensentoernooi

Tossen op donderdag