De gezelligste tennisvereniging van Schipluiden

 binnenkant

De Toernooicommissie van LTC schrok zich een hoedje. Het aantal aanmeldingen voor de Clubkampioenschappen Enkel en Mix is overweldigend! Hierdoor bleek het, ook doordat Schippop tijdens het toernooi valt, onmogelijk alle partijen in te plannen binnen de geplande data van het toernooi en moet noodgedwongen uitgeweken worden naar zaterdag 13 juni om alle wedstrijden te kunnen spelen. We hopen op jullie begrip en medewerking.

De toernooicommissie is druk met inplannen en verzetten en alle deelnemers ontvangen tijdig via de mail het speelschema. Houd ook de website en facebook goed in de gaten.

Grote vette kluif feest

De Clubkampioenschappen Enkel en Mix sluiten we op de finalezondag 28 juni af met het Grote Vette Kluif Feest. Na de prijsuitreiking zorgt de feestcommissie voor een heerlijk (kluif)menu en de muzikale omlijsting. Voor meer informatie zie de website van LTC Keenenburg.

Inschrijven kan op de inschrijflijst die tijdens de Clubkampioenschappen in het clubhuis bij de tafel van de TC hangt.

 

De TC en Feestcommissie

 

Agenda

Er is geen volgende evenement

baan groen

De banen zijn bespeelbaar 

Bij LTC Keenenburg:pinnenLET OP: er kan alleen met PIN of met KNLTB pas betaald worden!
VERENIGING ALGEMEEN     ARCHIEF NIEUWSBRIEF

Sportpark Keenenburg
Tiendweg 2
2636 HH  Schipluiden
Tel: 015-3808188

Bank: NL71RABO0358244803
KvK: 40398446

KNLTB: 28175

 

Wie doet wat

Inloggen / uitloggen

Jaarkalender

Tennis Je Dekje

Clubkampioenen

Operatie nieuw Clubhuis

Hoe het begon

LTC Informatie

Activiteiten

Nieuwsbrieven

Copyright © 2017. LTC Keenenburg Schipluiden

De foto's op deze website zijn gemaakt in de algemene verenigings sfeer voor en door onze leden. Het is onmogelijk om iedereen persoonlijk toestemming voor plaatsing te vragen. Mocht er een foto of afbeelding op onze website staan waarvan u de rechthebbende bent dan kunnen wij deze voor u verwijderen. Stuur dan een bericht via het contactformulier en vermeld om welke foto het gaat.