De gezelligste tennisvereniging van Schipluiden

 binnenkant

Met 102 inschrijvingen mogen we wel spreken van een bomvol toernooi om de Clubkampioenschappen Enkel en Mix. Inmiddels zit de eerste volle week er op en beginnen de eerste halve finales zich af te tekenen. Die worden gespeeld op vrijdag 25 en zaterdag 26 juni. Via het toernooioverzicht op deze website (knop in rechter kolom) kun je precies zien hoe het er voor staat en wie er nog wat aanmoediging kan gebruiken. Het is elke avond gezellig druk op de baan en het park.

Muzikale onderbreking
De tennisstrijd werd even tijdelijk gestaakt voor het jaarlijkse gratis muziekfestival van Schipluiden, Schippop. Al een aantal jaar maakt Schippop gebruik van ons terrein en het clubgebouw en verzorgt LTC Keenenburg het natje en droogje voor de vele vrijwilligers en bandleden.

Daarnaast hadden onze leden massaal gehoor gegeven aan de oproep om een taart te bakken voor de taartenverkoop tijdens Schippop. De kraam van LTC stond vol heerlijke lekkernijen en naast taart, thee en koffie, kon de Schippop-ganger ook terecht voor een lekkere Turkse pizza of een stuk quiche. De opbrengst van de verkoop komt ten goede aan de club. Een ieder die zijn of haar steentje heeft bijgedragen aan deze dag, bedankt!

Finales en het dikke vette kluif feest
Na twee volle weken tennis wordt zondag 28 juni bepaald wie zich een jaar lang Clubkampioen Enkel en/of Mix mogen noemen. Een dag vol met topwedstrijden dus kom zeker even een kijkje nemen. We sluiten het toernooi af met natuurlijk de prijsuitreiking, gevolgd door het dikke vette kluif feest. De feestcommissie zorgt voor een heerlijk (kluif)menu en de muzikale omlijsting. De inschrijflijst voor het menu hangt in het clubgebouw, dus aanmelden kan nog!

Een kleine impressie van de eerste week clubkampioenschappen en Schippop, zie voor alle foto's van de finaledag het fotoalbum

mix2015 2 mix2015 3 mix2015 1

schippop2015 2 schippop2015 1

 

Agenda

Er is geen volgende evenement

baan groen

De banen zijn bespeelbaar 

Bij LTC Keenenburg:pinnenLET OP: er kan alleen met PIN of met KNLTB pas betaald worden!
VERENIGING ALGEMEEN     ARCHIEF NIEUWSBRIEF

Sportpark Keenenburg
Tiendweg 2
2636 HH  Schipluiden
Tel: 015-3808188

Bank: NL71RABO0358244803
KvK: 40398446

KNLTB: 28175

 

Wie doet wat

Inloggen / uitloggen

Jaarkalender

Tennis Je Dekje

Clubkampioenen

Operatie nieuw Clubhuis

Hoe het begon

LTC Informatie

Activiteiten

Nieuwsbrieven

Copyright © 2017. LTC Keenenburg Schipluiden

De foto's op deze website zijn gemaakt in de algemene verenigings sfeer voor en door onze leden. Het is onmogelijk om iedereen persoonlijk toestemming voor plaatsing te vragen. Mocht er een foto of afbeelding op onze website staan waarvan u de rechthebbende bent dan kunnen wij deze voor u verwijderen. Stuur dan een bericht via het contactformulier en vermeld om welke foto het gaat.